CHP Listelerinden Milletvekili seçilen o vekil,  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Kurum'u destekliyeceğini açıkladı.

Murat Kurum-1

Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Selim Temurci, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı (İBB) seçimleriyle ilgili açıklamalarda bulunarak Murat Kurum'u destekleme eğiliminde olduğunu belirtti. Temurci, Kadir Topbaş tarzında bir yönetimin İstanbul'un sorunlarına daha iyi çözümler getireceğini savunarak, Murat Kurum'un bu konuda öne çıktığını ifade etti.

Selim Temurci

Temurci'den Öne Çıkan Açıklamalar:

·         "Kadir Topbaş tarzı bir yaklaşımın İstanbul'un sorunlarına daha iyi geleceğini düşünüyorum."

·         "Murat Kurum'un bu konuda daha önde olduğunu söylüyorum."

·         "İki favori isim daha fazla konuşuluyor, tabii siyaset her zaman sürprizlere açık. Ben bir tık Murat Beyin önde olduğunu düşünüyorum."

·         "İstanbul'un siyasi kavgaların merkezi olmasını istemiyorum."

·         "İstanbul'a hizmetkar olmadan daha büyük hedefler peşinde koşarsanız İstanbul sizi bir yere taşımaz."

Temurci'nin Sözlerine Tepkiler

Temurci'nin Sözlerine Tepkiler

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Temurci'nin sözlerini eleştirerek, "CHP'yi sattılar" şeklinde yorumladı. Özcan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 6'lı masada kandırıldığını ve cumhurbaşkanı olma şansına inanmadığını iddia etti.

Selim Temurci'nin bu açıklamaları, Gelecek Partisi'nin İBB seçimleri stratejisi hakkında soru işaretlerine neden oldu. Ancak Temurci'nin sözleriyle ilgili Gelecek Partisi'nden resmi bir açıklama yapılmadı. Bu durum, gelecekteki siyasi gelişmelerle ilgili merak uyandırmaktadır.

Selim Temurci Ve Murat Kurum

Muhabir: MEHMET FENER