Merzifon yönüne doğru ilerleyen Süleyman Çetintaş yönetimindeki 34 EPR 665 plakalı otobüs, aynı yönde ilerleyen Muharrem İnal'ın kullandığı 19 AL 216 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle otobüs alev aldı ve içerisindeki 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

KAYIPLARIN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Çorum'daki Korkunç Kazada Yeni Gelişmeler!

Kaza sonrası olay yerine gelen ekipler, hayatını kaybedenlerin kimliklerini belirledi. Otobüste bulunan Eyüp Aşık ve Leyla Aşık Kaplan'ın hayatını kaybettiği, Selahattin Erdoğan, Emre Tıraş, Oğuzhan Bul, Süleyman Çetintaş ve Abdullah Alataş'ın yaralandığı öğrenildi.

YARALILARIN DURUMU İYİ

Çorum'daki Korkunç Kazada Yeni Gelişmeler!

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, kaza sonrası Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret ederek yaralılara 'geçmiş olsun' dileklerini iletti. Vali Dağlı, yaralıların durumlarının iyi olduğunu belirtti.

KAZA İNCELEMESİ DEVAM EDİYOR

Vali Dağlı, kaza ile ilgili teknik incelemelerin devam ettiğini ve bu konuda bilgi veremeyeceğini belirtti. Ancak kazanın, otobüsün kamyonete arkadan çarpması sonucu meydana geldiğini ve ardından yangın çıktığını belirtti. Vali Dağlı, "Maalesef iki vatandaşımızı kaybettik. Sürücümüz ve yardımcı sürücümüz de yaralı. Tetkikleri bugün devam edecek. Ancak genel olarak yaralıların durumlarının iyi olduğunu söyleyebiliriz" dedi.

Kaynak: İHA