Yeniden Refah Partisi, yerel seçimlerde Düzce Belediye Başkanlığı için eski şarkıcı Davut Güloğlu’nu aday gösterdi. Parti genel başkanı Fatih Erbakan, Güloğlu’nun adaylığını resmen açıkladı.

Güloğlu, Karadeniz müziğiyle tanınan bir sanatçıydı. Ancak son yıllarda müzik kariyerini bırakarak siyasete girmişti. Yeniden Refah Partisi’ne katılan Güloğlu, geçen yıl yapılan genel seçimlerde İstanbul 1. Bölge milletvekili adayı olmuştu. Ancak Güloğlu, Meclis’e girebilmek için gereken oyu toplayamamıştı.

Davut Güloğlu'nun tanıtılacağı toplantıya davet afişi!

Yeniden Refah Partisi’nin Stratejisi

Yeniden Refah Partisi, yerel seçimlerde AK Parti ile ittifak görüşmelerini sonlandırdığını duyurmuştu. Parti, tüm şehirlerde kendi adaylarını çıkaracağını belirtmişti.

Yeniden Refah Partisi, Düzce Belediye Başkanlığı için Davut Güloğlu’nu aday göstererek sürpriz bir hamle yaptı. Parti, Güloğlu’nun hem Karadeniz hem de İstanbul kökenli olmasının Düzce seçmeni üzerinde etkili olacağını düşünüyor.

Güloğlu, adaylığını kabul ettiğini ve Düzce’ye hizmet etmek için çalışacağını söyledi. Güloğlu, seçim kampanyasında hem müzik hem de siyaset yapacağını da ifade etti.

Muhabir: MEHMET FENER