DEM Parti, İstanbul'da izleyeceği özel stratejiyi açıkladı. Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, MYK Toplantısı'nda yaptığı önemli açıklamalarla, İstanbul'da kendi adaylarıyla yer alacaklarını duyurdu. Ayrıca, olası adaylarından Başak Demirtaş'ın durumuyla ilgili de önemli bilgiler verdi.

İstanbul'da Kendi Adaylarıyla Yarışacaklar

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, MYK Toplantısı'nda partisinin İstanbul stratejisini açıkladı. Doğan, Türkiye genelinde aday çıkarma eğilimlerini belirttikten sonra, İstanbul'da kendi adaylarıyla seçime katılma kararı aldıklarını duyurdu. İstanbul'daki adaylarını 9 Şubat'a kadar açıklayacaklarını ifade etti.

Başak Demirtaş'ın Adaylık İhtimali

DEM Parti'nin İstanbul'da olası adaylarından Başak Demirtaş'ın durumuyla ilgili konuşan Ayşegül Doğan, “Sevgili Başak Demirtaş da havuzumuzda. Birbirinden değerli isimler var havuzumuzda. Kamuoyuna yansıyan pek çok ismin aklımızda olduğu, değerlendirildiği ve onlarla istişareler yapıldığını bilinmesi isterim” dedi. Demirtaş'ın adaylık ihtimali, parti içindeki dinamikleri merakla bekletiyor.

9 Şubat'ta Diğer Kentlerdeki Adaylar Açıklanacak

DEM Parti'nin İstanbul stratejisinin detaylarına dair açıklamaların devam edeceğini belirten Ayşegül Doğan, "9 Şubat'a kadar İstanbul dahil olmak üzere aday göstereceğimiz diğer kentlerdeki adaylarımızı açıklayacağız" dedi. Partinin seçim stratejileri ve aday tercihleri, önümüzdeki günlerde merakla bekleniyor.

Muhabir: MEHMET FENER