Gaziantep’in merkez ilçelerinden Oğuzeli, her geçen gün büyümeye devam ediyor. Devasa ölçekli yatırımları devam ettiği ilçede yeni bir proje daha devreye alındı. Otokent Gaziantep Galericiler Sitesi’nin temeli atıldı.

OĞUZELİ BÖLGESEL GÜÇ HALİNE GELİYOR
Temel atma töreninde konuşan Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, “Oğuzeli’miz artık yalnızca bir ilçe değil, Mobilya İhtisas OSB’siyle, Terlik ve Ayakkabı OSB'siyle gelişen otomotiv yatırımlarıyla, Tarımın kalbi ve ulaşımın kavşağında yükselen bir bölgesel güç hâline geliyor” dedi.

TEMEL ATILDI
Öztekin, “Bugün, bu yükselişe büyük bir halka daha ekledik! Otokent Gaziantep Galericiler Sitesi’nin temeli atıldı. Türkiye’nin en büyük ölçekli projelerinden biri olan bu yatırım; 255 bağımsız dükkânı, Banka – noter – cami – sosyal alanları, modern planlaması ile hem Oğuzeli'nin hem Gaziantep’in çehresini değiştirecek.”
GELECEĞİMİZ AYDINLIK
“Oğuzeli Belediyesi olarak bu büyük projeye destek vermekten gurur duyuyoruz” diyen Öztekin, “İlçemizin ticarette, üretimde, tarımda ve ulaşımda attığı her güçlü adım, geleceğimizi daha da aydınlık kılıyor. Birlikte büyüyor, birlikte güçleniyoruz. Oğuzeli’nin yarını çok daha parlak” diye konuştu.




