Aylardır hatta yıllardır sayılı aşk filmleri dışında etkileyen ve izlerini bırakan bir film olmamıştı. Kül tüm duygularımıza değecek bir film. Hadi gelin inceleyelim:

“Kül”, Erdem Tepegöz’ün yönetmenliğini üstlendiği ve Erdi Işık tarafından yazılan bir Türk yapımı filmFunda Eryiğit, Mehmet Günsür, Alperen Duymaz ve Gökçe Eyüboğlu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı bu yapım, 9 Şubat 2024 tarihinde Netflix platformunda izleyiciyle buluştu.

Film, dışarıdan bakıldığında kusursuz bir hayata sahip gözüken Gökçe ve Kenan adındaki bir çiftin gizemli bir kitap yüzünden hayatlarının aniden değişmesini konu alıyor. Başlangıçta huzur dolu bir atmosfer sunan film, ilerledikçe bu huzurun yerini kasvetli bir dramaya bırakıyor. Evli kadın karakterin zengin ama duygusal olarak boş bir yaşam sürdüğünü görmek, onun bu gizemli marangozla olan ilişkisini daha da anlamlı kılıyor.

“Kül”, farklı ve şaşırtıcı bir yapım olarak dikkat çekiyor. Romanları yaşamak, gerçek dünyayı sorgulamak ve gizemli olayların içinde kaybolmak isteyen izleyiciler için ilgi çekici bir seçenek olabilir.

Muhabir: MEHMET FENER