Eğitim-Bir-Sen Gaziantep Şubesin için yeni başkan tanıdık bir isim oldu. Eğitim-Bir-Sen Gaziantep 1 Nolu Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Demir, Eğitim-Bir-Sen Gaziantep Şube Başkanı olarak belirlendi.

Eğitim-Bir-Sen Gaziantep Şubesinde Yeni Başkan Belli Oldu!

GAÜN Erasmus+ Ka220 Hed Projesinin Vilnius Toplantısı Başarıyla Tamamlandı! GAÜN Erasmus+ Ka220 Hed Projesinin Vilnius Toplantısı Başarıyla Tamamlandı!

Toplantının detaylarını ve yeni başkanı sosyal medya hesapları aracılığıyla duyuran Memur-Sen Genel Başkan YardımcısI Dr. Ahmet Gök şu ifadeleri kullandı.”Eğitim-Bir-Sen Gaziantep İcra Kurulu Üyelerimizle şehrimize ve sendikamıza dair güzel ve faydalı bir istişare toplantısı gerçekleştirdik.Bu güzel ve faydalı toplantıda Eğitim-Bir-Sen Gaziantep Şube Başkanlığı bayrağını Mehmet Demir kardeşime teslim etmiş olduk.Eğitim-Bir-Sen Gaziantep Yeni Şube başkanımız Mehmet Demir kardeşimin nezdinde tüm yönetim ve icra kurulu üyesi kardeşlerime başarılar diliyorum.Allah cc. hayırlara vesile eylesin, birlik, beraberlik ve muhabbetimizi daim kılsın inşallah...”

Toplantıdan kareleri ve bayrak teslim anını paylaşan Gök, yeni başkana başarılar diledi.

Muhabir: MEHMET FENER