Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, şehirdeki esnafın nabzını tutmaya devam ediyor. Başkan Şahin, esnafların istek ve görüşlerini dinlemek amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretlerde, şehrin önemli ticaret noktalarını dolaşıyor.

Başkan Fatma Şahin'in esnaflarla buluşma programı kapsamında Gaziantep Kalesi çevresindeki esnafı ziyaret etti. Ayrıca, Gaziler, Mütercim Asım, Şıhcan, Karagöz, Suburcu Caddeleri ile Atatürk Bulvarı üzerindeki esnafları da ziyaret ederek, onların talep ve ihtiyaçlarını birebir dinledi.

Fatma Şahin Esnafı Ziyaret Etti

Başkan Şahin, teknik ekibi ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde, şehirde yapılan çalışmalar hakkında esnaflardan gelen yorumları aldı. Ayrıca, esnafların dile getirdiği talepleri birebir dinledi.

ŞAHİN'E YOĞUN İLGİ

Esnafla samimi sohbetler gerçekleştiren ve vatandaşların yoğun ilgisini çeken Başkan Fatma Şahin'e, ziyaretlerinde AK Parti Grup Başkanvekili ve Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve AK Parti İl Başkanı Murat Çetin de eşlik etti.

Editör: Bahri Uçar