Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Başakşehir'i 1-0 mağlup etti. Sarı-Lacivertliler, maç sonunda hakem Abdülkadir Bitigen ve Deniz Türüç'e tepki gösterdi.

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, maçın ardından yaptığı açıklamada, ''Son derece cömert pozisyonlar harcamamıza, maçı strese sokmamıza rağmen, yüzde 100 haklı bir penaltı pozisyonuyla 3 puanı zor da olsa almayı bildik. Şampiyonluk yürüyüşümüze devam ediyoruz. Penaltı pozisyonunun yüzde yüz penaltı olması bu kadar barizken, Çağdaş Hoca ve bütün ekibinin tepki göstermelerini gerçekten anlayamadık. Türkiye'de bu algı işlerinin nasıl yürüdüğünü bildiğimiz için bu başladı bile. 15 dakika öncesine gidelim, Batshuayi'nin net bir penaltı pozisyonu var. Mesela nasıl VAR çağırmaz?'' ifadelerini kullandı.

Baki, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Deniz Türüç'e de sert eleştirilerde bulundu. Baki, ''Üzülerek söylüyorum, bazı gerginliklerde baş aktör olarak en ön plana çıkan Deniz Türüç eski oyuncumuz. Fenerbahçe düşmanlığı artık sınır tanımamaya başladı. Şimdilik yazıklar olsun diyorum. Taraftar ve Fenerbahçe camiası bunu not etmiştir'' dedi.