Başvurusunun ardından saha çalışmaları kapsamında Gaziantep'in ilçelerini ziyaret eden Kılıç, ilçelerde teşkilat ile vatandaşlarla bir araya geldi. İlçelerde teşkilat üyeleri ve vatandaşlarla görüşen Kılıç'a Gaziantepliler ve hemşerilerinden tam destek geldi. Türkiye Yüzyılı inşasına hizmet etmek için yola çıktığını belirten Kılıç, 'Yeni Türkiye Yüzyılı için 14 Mayıs'ta tarih yazmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz' dedi

AK PARTİ'DE MİLLETVEKİLİ LİSTESİ HAZIRLIĞI

AK Parti'de, 14 Mayıs'ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Gaziantep'te aday belirleme işleminin ilk ayağı olan teşkilat temayül yoklaması yapıldı. Aday adaylığı için başvuru yapan mevcut milletvekilleri hariç 124 kişi için teşkilat temayül yoklaması Şato Restoranda elektronik ortamda yapıldı. Milletvekili aday adayı olan isimler için temayül yoklaması büyük bir heyecana sahne olurken, yaşanan seçim heyecanında bin 500 delege 124 aday adayı için oy kullandı. AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa edip Gaziantep'ten 28. Dönem Milletvekili aday adayı olan Ahmet Ercan Kılıç, delegeler tarafından yoğun ilgi gördü.

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Ahmet Ercan Kılıç (4)

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI KILIÇ, SAHADA ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR

Gaziantep AK Parti'de çeşitli kademelerinde görev alan AK Parti Milletvekili Aday Adayı Ahmet Ercan Kılıç, sahada çalışmalara aralıksız devam ediyor. Gaziantep merkez ve ilçelerde teşkilat ile vatandaşlarla bir araya gelen Kılıç'a teşkilat ve vatandaşlardan tam destek geldi.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI AHMET ERCAN KILIÇ'A TAM DESTEK!

Gaziantepliler ve hemşerilerinden AK partiden 28. Dönem milletvekilliği aday adaylığı için başvuru yapan Ahmet Ercan Kılıç'a büyük destek verdi. Türkiye Yüzyılı inşasına hizmet etmek için yola çıktığını dile getiren Kılıç, 'Halkımızın yoğun teveccühleri sonucu adaylık başvurumuzu yaptık. Yeni Türkiye Yüzyılı için 14 mayısta Tarih yazmak için var gücümüzle çalışacağız ve inşallah 14 Mayıs'ta sandıktan yine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve partimiz zaferle çıkacaktır' dedi.

AK PARTİ 21 YILDA ASIRLIK HİZMETLER YAPTI

AK Parti'nin Millete hizmet yolunda 21 yılı doldurduğunu belirten Kılıç, Türkiye Yüzyılı'nda nice büyük başarılara imza atılacağını belirterek, 'AK Parti hükümetimizin 21 yılda yaptığı asırlık hizmetler ve projeler ile Türkiye'nin çehresini değiştirdi. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın milletimize yaptığı hizmetler yolumuzun ışığı oldu. Millet hareketi olan AK Parti, 14 Mayıs seçimlerinde de milletiyle omuz omuza bir destan daha yazacaktır ve 21 yılda elde ettiği tüm kazanımlarla Türkiye Yüzyılı'nı başlatacaktır. Bunun için de tüm teşkilatlarımızla omuz omuza her zamankinden daha çok çalışacağız' dedi.

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Ahmet Ercan Kılıç (5)

DEVLETİMİZ VE MİLLETİMİZ, 'ASRIN DAYANIŞMASI'NI GÖSTERDİ

Devletimiz ve Milletimiz, asrın felaketi karşısında 'asrın dayanışması'nı gösterdiğini de belirten Kılıç, Asrın felaketinin ilk anından itibaren devletin ve milletin tek yürek bir şekilde hareket ettiğini belirterek, 'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde bütün kurum ve kuruluşlarımız, arama kurtarma ve yardım çalışmaları için deprem bölgede seferber oldu. Deprem bölgesindeki kardeşlerimizin tarifi imkansız acılarını azaltmak, yaralarını sarmak ve felaketin yıkıcı sonuçlarıyla cesaret ve kararlılıkla mücadele etmek amacıyla devletimiz ve milletimiz bütün dünyaya örnek olan asrın dayanışmasını gösterdi. Ortaya konulan bu dayanışma ruhunu daha da güçlendireceğiz. Türkiye'nin bu acı günleri geride bırakarak, yaralarını sarmak, vatandaşlarımızı bir an önce konutlarına kavuşturmak, bölgeyi yeniden inşa ve ihya etmek için biz de var gücümüzle gece gündüz demeden çalışacağız' dedi. BAHRİ UÇAR