Süper Lig'de son kez 18. haftada VavaCars Fatih Karagümrük'ü deplasmanda 3-0 yenen kırmızı-siyahlılar, bu maçın ardından çıktığı 7 mücadelede 5 kez berabere kaldı, 2 kez de sahadan yenik ayrıldı.

Dün oynanan maçta ise Gaziantep FK, İstanbulspor'u 3-1 yendi ve 7 maç sonra 3 puanı hanesine yazdırdı.

DRAGUS, YILDIZLAŞTI

Gaziantep FK'nin Rumen golcüsü Denis Dragus, dünkü maçta attığı 2 golle takımına büyük katkı sağladı. Ligdeki toplam gol sayısını 10'a yükselten Dragus, ilk kez bir maçta duble yaptı ve takımının en golcü ismi oldu. Dragus'un ayrıca bir de asist kaydı bulunuyor.

DEİAN SORESCU, İLK GOLÜNÜ ATTI

Kış transfer döneminde Polonya Ligi ekiplerinden Rakow'dan kadroya katılan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Deian Sorescu, son 5 lig maçında forma giydi.

Gaziantep Fk, İstanbulspor'u 3 1 Yendi

Dün oynanan maçta 89. dakikada Dragus'un yerine oyuna giren Rumen futbolcu, Gaziantep FK formasıyla ilk golünü kaydetti.

BU SEZON İSTANBULSPOR'A PUAN BIRAKMADI

İstanbulspor ile ligde bugüne kadar 4 defa karşılaşan Gaziantep FK, bu maçlarda 2 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde etti.

Rakibini sezonun ilk yarısında kendi sahasında 2-0, ikinci yarısında ise deplasmanda 3-1 mağlup eden Güneydoğu ekibi, bu sezon rakibine puan kaptırmadı.

GAZİANTEP FK, YILPORT SAMSUNSPOR İLE KARŞILAŞACAK

Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında 18 Şubat Pazar günü kendi evinde Yılport Samsunspor ile karşılaşacak.

Kaynak: AA