Gaziantep FK, Alanyaspor'u konuk edeceği müsabakaya büyük önem veriyor. Takımın teknik direktörü ve oyuncuları, maça en iyi şekilde hazırlanmak için antrenmanlarda azami gayret gösteriyorlar.

Maç öncesinde oyuncular arasında olumlu bir hava hakim. Takımın morali yüksek ve birlik ruhu her antrenmanda belirgin şekilde hissediliyor.

Gaziantep FK, Alanyaspor maçında taraftarının desteğini arkasına alarak galibiyet için sahaya çıkacak. Takım, taraftarlarına en iyi futbolu sergilemek ve üç puanı hedefliyor.

gfk

İstanbul’da derbi heyecanı: Fenerbahçe - Beşiktaş Muhtemel 11'ler belli oldu İstanbul’da derbi heyecanı: Fenerbahçe - Beşiktaş Muhtemel 11'ler belli oldu

Teknik Direktör Selçuk İnan yönetiminde saat 16:30'da gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü. Isınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenman, orta-şut ile devam ederken geniş alanda gerçekleştirlen çift kale maç ile son buldu.

Antrenmana Milli takımlarda bulunan Max Gradel (Fildişi Sahilleri), Denis Dragus (Romanya), Florin Nita (Romanya), Deian Sorescu (Romanya) ve Janio Bikel (Gine-Bissau) katılmadı. 

Takım , yarın  gerçekleştireceği antrenmanla hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürmeye devam edecek.

Muhabir: Haber Merkezi