Gaziantep FK yeni sezon kadro yapılanması çalışmalarına devam ederken takımdan ayrılan oyuncuların sayısı da artıyor. Şimdiye kadar birçok isim takımdan ayrılırken son olarak Gaziantep Futbol Kulübü forması giyen 18 yaşındaki sol kanat oyuncusu Çağan Taş, TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Menemen FK’ya transfer oldu.

Geçtiğimiz günlerde takımın başına Bilal Kısa’yı getiren sarı-lacivertli ekip, dış transferde de Adana 01 FK’dan 26 yaşındaki sol bek Hakan Özkan ile Kuşadasıspor’dan 26 yaşındaki stoper Batuhan Özduran’ı kadrosuna katmıştı.

Transfer çalışmalarına devam eden İzmir ekibi son olarak Gaziantep FK’dan 18 yaşındaki sol kanat oyuncusu Çağan Taş’ı transfer etti. Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Gaziantep FK’dan 18 yaşındaki sol kanat oyuncusu Çağan Taş ile 3 yıllık anlaşma sağlamıştır. Çağan Taş’a ailemize hoş geldin diyor, şanlı armamız altında başarılar diliyoruz" denildi.

Kaynak: Mehmet Fener