Süper Lig'in 35. haftasında evinde Atakaş Hatayspor'u ağırlayan Gaziantep FK, maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Ancak bu sonuç, Gaziantep FK için galibiyet hasretini sonlandıramadı. Son 6 maçta sadece bir galibiyet alabilen kırmızı-siyahlılar, düşme potasından uzaklaşma adına önemli bir fırsatı kaçırdı.

GALİBİYET HASRETİ SÜRÜYOR

Gaziantep FK, son dönemde istikrarsız bir performans sergiliyor. Son 6 maçta sadece bir galibiyet alabilen takım, bu süreçte bir beraberlik ve dört mağlubiyet yaşadı. Kazanılan tek maçta ise Kasımpaşa karşısında galip gelinirken, diğer maçlarda Atakaş Hatayspor'a berabere kalınırken, Çaykur Rizespor, Corendon Alanyaspor, MKE Ankaragücü ve Trabzonspor'a mağlup olundu.

DÜŞME POTASINDA SIKIŞTILAR

Gaziantep FK, sonuçlarının da etkisiyle ligde düşme potasında bulunuyor. Bu sonuçla birlikte Gaziantep FK, olası 18 puandan sadece 4'ünü alabildi. Ligde 35 puanla 17. sırada yer alan takım, önümüzdeki haftalarda alacağı sonuçlarla ligde kalma mücadelesini sürdürecek.

ARDA KIZILDAĞ CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Gaziantep FK'nin savunma oyuncularından Arda Kızıldağ, Atakaş Hatayspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Arda Kızıldağ, ligin 36. haftasındaki Yukatel Adana Demirspor maçında forma giyemeyecek. Bu durum, takımın savunma hattında bir eksiklik yaşamasına neden olabilir. Gaziantep FK'nin teknik heyeti, bu eksikliği nasıl telafi edecekleri konusunda çalışmalarını sürdürüyor.

GÖZLER KONYASPORFENERBAHÇE MAÇINDA

Son 3 haftada sırasıyla, Adana Demirspor deplasmanı, Karagümrük kendi evinde ve Pendilspor deplasmasına gidecek olan Gaziantep FK, gözünü bugün saat 19.00’da oynanacak, Konyaspor Fenerbahçe maçına dikti. Puan durumuna göre Gaziantep FK için en olumlu durum Fenerbahçe’nin Konyaspor karşısında galip gelmesi olacak. Aksi bir durumda Konyaspor’un Fenerbahçe’yi yenmesi ise Gaziantep FK’nın Süper Lig’de kalma mücadelesi için büyük bir olumsuzluk olarak göze çarpıyor.

Muhabir: MEHMET FENER