Gaziantep İŞKUR İl Müdürlüğünde 2024 yılında Şoförlü Araç Kiralama ihalesi gerçekleştirildi. İhalenin ardından firma yetkilileri, Gaziantep Valiliği ve CİMER başta olmak üzere şikayetlerini ilgili makamlara iletti.


FİRMA ŞİKAYETÇİ OLDU

Bunun üzerine Gaziantep Valiliği tarafından İŞKUR İl Müdürlüğü Yöneticisi iki isim ile kurumda görevli ilgili personeller hakkında iddiaya göre idari soruşturma başlattı. İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı bir isim Müfettiş olarak görevlendirildi.


SORUŞTURMA SONUÇLANDI…

Soruşturma sonuna olayla ilgili edinilen bulgular, Valilik Bünyesinde kurulan Komisyonda değerlendirildi. İlgili Bakanlık ve Komisyon değerlendirmesinin ardından ‘cezai müeyyide doğmadığı’ görüşü ortaya çıktı. Söz konusu isimler hakkında cezai bir işlem uygulanmadığı öğrenildi.

Kaynak: Ayhan Duman