Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı tarafından,Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan istihbari çalışmalar neticesinde ”Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama ” suçundan 2 ayrı dosyada hakkında “31 yıl 6 ay 22 gün” kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.H.B isimli şahsın saklandığı adres tespit edildi.
Saklandığı adreste yakalandı
Yürütülen titiz planlama, takip ve çalışmalar sonucunda H.H.B., Şehitkâmil ilçesinde saklandıkları adrese yapılan operasyon neticesinde yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Jandarma Komutanlığı'ndan açıklama
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, "Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için her türlü suç ve suçlu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarımıza 7/24 aralıksız olarak devam edilecektir" denildi.




