Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül ve milletvekillerini ağırladı. Gül’e AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Eyup Özkeçeci, Derya Bakbak, Mesut Bozatlı ve İrfan Çelikaslan eşlik etti.

Bakan Uraloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, milletvekillerinin Gaziantep ile ilgili gündeme taşıdığı konuları yanıtladı.

ÇELİKASLAN ZİYARETİN DETAYLARINI ANLATTI

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan, “Grup Başkanvekilimiz Sayın Abdulhamit Gül ve milletvekillerimizle birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret ettik. Gaziantep–Nurdağı Duble Yolu, yapımı devam eden Gaziantep–Mersin Hızlı Tren Hattı, şehir merkezi ile OSB arasındaki tünel çalışması, havalimanı ve şehir merkezi duble yol projesi, şehrimizin internet ve GSM altyapısı, Amanos Tüneli Projesi ve devam eden yatırımlar hakkında istişarelerde bulunduk. Nazik misafirperverlikleri için Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Ayhan Duman