Alanya’da düzenlenen Avrupa Kulüpler Kadınlar Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey Takımı, grup lideri olarak yarı finale yükseldi. Yarı finalde Belçika’nın Royal Racıng Club Bruxelles takımıyla mücadele edecek olan Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey Takımı, final için umutlu.

HOKEYİN SULTANLARI AVRUPA YARI FİNALLERİNDE

Alanya’da 22-25 Şubat 2024 tarihleri arasında düzenlenen Avrupa Kulüpler Kadınlar Şampiyonası’nda (EuroHockey Club Cup-Women) Türkiye’yi başarıyla temsil eden Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey Takımı, grup maçlarını lider tamamlayarak yarı finale yükseldi. Bugün saat 20.00’de Belçika’nın Royal Racing Club Bruxelles takımıyla yarı final maçına çıkacak olan takım, finale kalma hedefiyle sahaya çıkacak.

KAPLAN: “TAKIMIMIZIN ADINI FİNALE YAZDIRACAĞINA İNANIYORUZ”

Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan, takımının gösterdiği performanstan dolayı gurur duyduğunu belirterek, “Kulübümüz ev sahipliğinde Alanya’da düzenlenen Avrupa Kulüpler Şampiyonası’nda kadın takımımız B Grubu’nu lider bitirerek adını yarı finale yazdırdı. Toplam 15 puanla yarı final maçına çıkacak olan takımımız oyuncuları son antrenmanlarını da tamamladılar. Maça yüksek bir moralle hazırlanan takımımızın adını finale yazdıracağına inanıyoruz” dedi.

TÜRKİYE’NİN AVRUPA’DAKİ GURURU: GAZİANTEP POLİSGÜCÜ KADIN HOKEY TAKIMI

Türkiye’nin Avrupa’daki gururu haline gelen Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey Takımı, yarı finaldeki rakibi olan Belçika’nın Royal Racing Club Bruxelles takımıyla bugün saat 20.00’de karşı karşıya gelecek. Maçın galibi, finale yükselecek ve şampiyonluk için mücadele edecek.

Editör: Bahri Uçar