Gaziantep PTT Başmüdürü Mevlüt Burgaç ile İlkhaber Gazetesi olarak gerçekleştirdiğimiz röportajımızda önemli bilgiler paylaştı. Burgaç, PTT olarak teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiklerini vurgularken şehir genelinde de yaklaşık 700 personelle 110 noktada hizmet sunduklarını dile getirdi.

700 personel, 250’ye yakın araç, 45 şube, 50 ATM ve 8 acente ile Gaziantep halkına hizmet sunan Gaziantep PTT Başmüdürlüğü, kentin değişik noktalarında ihtiyaç doğrultusunda iş yeri açmaya devam ediyor. Ayrıca ortak ATM aracılığıyla Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halk Bankası ve katım bankalarının tüm işlemleri ücretsiz olarak yapılıyor.

İLİMİZDE VE BÖLGEMİZDE HİZMETLERİMİZE DEVAM EDİYORUZ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın himayelerinde çalışmalarına devam eden PTT’nin pek çok alanda sunduğu hizmetlerle ülkemizin dört bir yanında milletiN yanında olduğunu dile getiren Burgaç, ‘’Bizler de Gaziantep PTT Başmüdürlüğü olarak, PTT Genel Müdürlüğümüz koordinasyonunda ilimizde ve bölgemizde hizmetlerimize devam ediyoruz. Ülkemizin en köklü kurumlarından biri olan şirketimiz her türlü doğal afet, savaş, pandemi gibi olağanüstü durumlarda sorumluluk almaktan kaçınmıyor. Bunun en son örneğini acısı halen yüreklerimizde olan 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde yaşadık’’ hatırlatmasını yaptı.  

DEPREMDE 100’E YAKIN ARAÇ VE 150 PERSONEL İLE HİZMET VERDİK

PTT Gaziantep Başmüdürlüğü olarak asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde 100’e yakın araç ve 150 personel ile hizmet verdiklerini belirten Burgaç, bu süreçte büyük destek veren PTT Genel Müdürlüğü başta olmak üzere Gaziantep Valiliği Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve diğer kurumlara teşekkür etti. 

İŞ YERLERİMİZDE HALKIMIZA EN İYİ HİZMETİ SUNUYORUZ

Burgaç, ‘’Ülkemize her zaman en iyi şekilde hizmet eden şirketimiz çağın gereklerine göre teknolojik dönüşüm hamlelerini de gerçekleştiriyor. Bu kapsamda yeni konsept iş yerlerini bir bir hizmete açan PTT Genel Müdürlüğümüz bu kapsamda şehrimizde de bu yenilenme sürecini gerçekleştiriyor. Bu iş yerlerimizde halkımıza en iyi kaliteli hizmet sunuyoruz. Merkez binamızda gerçekleştirilebilen tüm işlemlerin yapılması olanağı sağlıyoruz’’ şeklinde konuştu. 

HEM EKONOMİMİZ HEM DE ÜLKEMİZ KAZANIYOR

Yeni iş yerlerinin yanı sıra ortak ATM’leri de hizmete açtıklarını sözlerine ekleyen Burgaç, ‘’Söz konusu ortak ATM aracılığıyla Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halk Bankası ve katım bankalarının tüm işlemleri ücretsiz olarak yapılıyor. Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım, Emlak Katılım ve PTT ATM çatısı altında birleşiyor. Hem ekonomimiz hem de ülkemiz kazanıyor. Gaziantep’imiz için bir diğer hamlemiz ise Ak Toprak’ta hizmete açtığımız yeni ATM oldu. Onat Kutlar Mahallemiz de de yeni bir şubeyi hizmete aldık. İhtiyaç duyulan yerlere yeni şubeler açmak için fizibilite çalışmalarını da sürdürüyoruz’’ ifadelerini kullandı. 

KENTİMİZ GENELİNDE 110 HİZMET NOKTAMIZ BULUNUYOR

Şehrimiz genelinde yaklaşık 700 personel, 250’ye yakın araç, 45 şube, 50 ATM ve 8 acente ile hizmet sunduklarını hatırlatan Burgaç, ‘’Kentimiz genelinde 110 hizmet noktamız bulunuyor. Şanlıurfa, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Kilis alt yapı çalışmaları PTT Gaziantep Başmüdürlüğümüz tarafından yürütülüyor. Güçlü personel kadromuz, geniş hizmet ağımız ile kargo, tebligat, kayıtlı-kayıtsız mektuplar ve diğer posta gönderileri günlük olarak dağıtılıyor. PTT Bank hizmetleri kapsamında tahsilat, sigorta, HGS, posta çek havale, kabul ödemeleri, kurum ödemeleri gibi pek çok bankacılık işlemi yürütülüyor’’ diye konuştu. 

GÜNLÜK GÖNDERİ KABUL SAYIMIZ YAKLAŞIK 20-25 BİN CİVARINDA 

PTT Gaziantep Başmüdürü Mevlüt Burgaç, konuşmasını şu şekilde sonlandırdı: ‘‘Günlük gönderi kabul sayımız yaklaşık 20-25 bin seviyesinde bulunuyor. Hizmetlerimiz ile şehrimiz gelir bakımından ilk 10 il içerisinde yer alıyor. Çalışma arkadaşlarımın her biri görevini büyük bir özveriyle gerçekleştiriyorlar. Bu noktada tüm çalışma arkadaşlarıma özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.’’

Kaynak: Haber Merkezi