Ülkenin kuzey, iç ve batı kesimlerinde parçalı yer yer çok bulutlu bir hava öngörülüyor. Marmara'dan Ege'ye kadar uzanan kıyı bölgelerinde ise hafif sağanak yağış olasılığı da bulunuyor. Sabah ve gece saatlerinde ise Marmara ile iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, genel olarak ülke genelinde hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ancak, mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar nedeniyle vatandaşlar, olası ani değişikliklere karşı dikkatli olmaya davet ediliyor.

Rüzgarın genellikle güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. Özellikle denizcilikle uğraşanlar, bu duruma karşı dikkatli olmalı ve güncel hava raporlarını takip etmelidir.

Hava durumu raporlarına göre, Türkiye'nin farklı bölgelerinde hava koşulları farklılık gösteriyor. Vatandaşlar, günlük hava durumu raporlarını yakından takip ederek gerekli tedbirleri almalı ve planlarını buna göre yapmalıdır. Meteoroloji uyarıyor: Hava durumu değişiyor, hazırlıklı olun!

Vatandaşlar, gün içinde sıcaklıkların nasıl olacağı ve saat saat nasıl değişiklik göstereceği konusunda merak içindeler. İşte bugünün hava sıcaklıklarıyla ilgili detaylı bilgiler...

09.00 - 12.00: 11 derece

12.00 - 15.00: 11 derece

15.00 - 18.00: 10 derece

18.00 - 21.00: 10 derece

21.00 - 24.00: 9  derece.

Muhabir: MEHMET FENER