Sağlık hizmetlerinin vazgeçilmez bir parçası olan bu eczaneler, düzenli eczanelerin kapalı olduğu diğer saatlerde gece boyunca acil ilaç ihtiyaçlarını karşılayarak vatandaşlara önemli bir destek sağlıyor.

Gaziantep’te bugün nöbetçi olan eczaneler açıklandı. İşte Gaziantep Şahinbey’deki nöbetçi eczaneler...

Nöbetçi eczane Gaziantep Şahinbey için bilgiler paylaşılırken, nöbetçi eczaneler için adres ve telefon haberimizde yer alıyor.

Gaziantep Şahinbey’deki nöbetçi eczaneler internet sitemizden öğrenilebilir.

Güvenilir İlaç Temini ve Acil Sağlık Müdahalesi

Nöbetçi eczaneler, sadece ilaç temini konusunda değil, aynı zamanda acil sağlık durumlarına karşı da ilk müdahaleyi gerçekleştirme konusunda kilit bir rol oynuyor. Eczane personeli, acil durumlarda hızlı ve etkili bir şekilde müdahale ederek sağlık sisteminin önemli bir aktörü olma sorumluluğunu üstleniyor.

Toplum Sağlığına Katkı

Toplumun sağlık hizmetlerinde vazgeçilmez bir parçası haline gelen nöbetçi eczaneler, vatandaşlara gece boyunca karşılaşabilecekleri sağlık sorunlarına karşı güvenilir bir çözüm sunarak toplum sağlığının korunmasında hayati bir rol oynuyor. Nöbetçi eczanelerin gece boyunca hizmet vermesi, ani sağlık sorunlarıyla karşılaşan vatandaşlara büyük bir kolaylık sağlıyor.

Online Erişim ve Güncel Bilgiler

Vatandaşlar, ihtiyaç duydukları nöbetçi eczane bilgilerine online platformlardan veya belediyenin resmi iletişim kanallarından kolayca ulaşabiliyorlar. Gaziantep Şahinbey ilçesindeki nöbetçi eczanelerin güncel listesine internet sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Sağlıklı Bir Yaşam İçin Hızlı Çözümler

Nöbetçi eczaneler, gece saatlerinde sağlık sorunlarına karşı güvende hissetmek isteyen vatandaşlara hızlı çözümler sunarak sağlıklı bir yaşam sürmelerine katkıda bulunuyor. Bu bağlamda, nöbetçi eczaneler, toplumun genel refahına katkıda bulunarak sağlık alanında önemli bir rol oynuyorlar. Gece nöbetçi eczaneler, sağlığınıza ışık tutarak toplumun genel refahına katkıda bulunmaya devam ediyor.

Şahinbey Nöbetçi Eczaneler

DEMET ECZANESI: Eski Garajlar Büyük Veliç Oteli Yukarısı(Sağlık Ocağı Karş.) / ŞAHİNBEY

Telefon : 03422517412

ALPER SAHİN ECZANESİ: Gümüştekin Mah. 11 Nolu Sok No:36/A (19 Mayıs Lisesi Civarı Cumhuriyet Sağlık Ocağı Yanı) / ŞAHİNBEY

Telefon : 0 342 336 51 63

DÜZTEPE ÖYKÜ ECZANESİ: Nuripazarbaşı Mahallesi 58012 Nolu Cadde No:2D/A (Yaşam hastanesi çaprazı, Ptt’nin üstü ) / ŞAHİNBEY

Telefon : 342 251 79 37

BİNEVLER ÇİĞDEM ECZANESİ: 23 NISAN MAH. ÜNIVERSITE BLV. 223/C (ŞAHİNBEY POLİS MERKEZİ YANI) / ŞAHİNBEY

Telefon : 0342 336 08 17

BALCI ECZANESİ: AKKENT MAHALLESİ ŞEHİT BÜNYAMİN DİNÇ SOKAK NO:6A/C-D (AKKENT SEMT PAZARI ÇAPRAZI ,BAĞLARBAŞI ANADOLU LİSESİ KARŞISI) / ŞAHİNBEY

Telefon : 0342 999 27 22

ŞÜKRAN ECZANESİ: Güneykent Mahallesi 102282 Nolu Sokak No:2F/D (Beşyüzevler sağlık ocağının yanı, sembol market ve türkiye petrol karşısı) / ŞAHİNBEY

Telefon : 0342 502 60 30

YEDİTEPE ECZANESİ: Yeditepe mahallesi 85083 nolu sokak No: 23/A Şahinbey ilçe sağlık müdürlüğü yanı / ŞAHİNBEY

Telefon : 0534 686 00 27

ALBAYRAM ECZANESİ: Karataş Mahallesi 1 bölge Barbaros camii arkası Winmar Market Civarı / ŞAHİNBEY

Telefon : 0 850 223 26 64.


Gaziantep Şehitkamil Nöbetçi Eczane Bugün 26 Ocak 2024

Gaziantep İlçeler Nöbetçi Eczane Bugün 26 Ocak 2024

Muhabir: MEHMET FENER