Yerel seçim çalışmalarına hız veren Yeniden Refah Partisi Gaziantep belediye başkan adayları, Referans Gazetesi’ni ziyaret etti. GBB Adayı Yılmaz, projelerini anlattı.

31 Mart seçimleri için sahaya inen Yeniden Refah Partisi Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey ve Şehitkamil belediye başkan adayları 2024 Mahalli İdareler Seçimi startını Şehitler Anıtında vermişti.

Yerel seçim çalışmalarına hız veren Yeniden Refah Partisi Gaziantep belediye başkan adayları, kentteki basın kuruluşlarını ziyaret etti.

YENİDEN REFAH ADAYLARI GAZİANTEP PROJELERİNİ ANLATTI

Yeniden Refah Partisi Gaziantep İl Başkanı Sedat Yıldız, Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şükrü Yılmaz, Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Kamil Yavuzer ve Şahinbey Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ös, seçim çalışmaları kapsamında Referans Gazetesi’ni ziyaret etti.

Referans Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yaşar Yavuz’u ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Gaziantep belediye başkan adayları, Yeniden Refah Partisi’nin Gaziantep için hazırladığı projeleri anlattı.

Yeniden Refah Partisi Referans Gazetesi’ni Ziyareti

31 MARTTA YENİ BİR TARİH YAZACAĞIZ

Ziyarette konuşan Yeniden Refah Partisi Gaziantep İl Başkanı Sedat Yıldız, “Gaziantep’te güçlü ve liyakatli bir belediye başkan adayları kadroyla saha indik ama biz 5 yıl önce sahaya inmişti çünkü rahmeti Erbakan hocamız her zaman dile getirdiği gibi bu Pazar seçim varmış gibi çalışmalara başlamıştık. Elhamdülillah bugün 3q Mart 2024 yerel seçimlerine güzel ve güçlü bir kadroyla hazırlanıyoruz. Hem Büyükşehir hem 0 ilçede güçlü ve liyakatli bir kadro oluşturduk. Meclis üyeleri listelerini de dün seçim kuruluna teslim ettik. Sahada güzel bir teveccüh var. Biz zaferden değil seferden sorumluyuz. Yeniden Refah Partisi olarak nasıl 19 mayısta bir tarih yazdıysak 31 martta da  yeni bir tarih yazacağız inşallah” dedi.  

GAZİANTEP SİYASETİNE ZERAFET GETİRECEĞİZ

Ziyarette konuşan Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şükrü Yılmaz da, Gaziantep siyasetine zarafet getireceklerini belirterek, “2018 yılında partimizi kurduğumuzda yapılan her doğruya teşekkür edeceğiz, yapılan yanlışlara da çözüm yolları göstererek eleştireceğiz demiştik ve siyasete nezaket ve zerafet getireceğiz demiştik. 31 Mart seçimleri için de geçtiğimiz gün büyü bir kalabalıkla şehitler anıtında bismillah diyerek start verdik. Erbakan hocamız ‘yapmış olduğunuz bir hizmetteki başarınız işin başında çektiğiniz besmelenin ihlasına bağlıdır’ demişti. Biz de o ihlas şuuruyla beselememizi çekip seçim çalışmalarımıza başladık” dedi.

94 YILINDAKİ RUHU GAZİANTEP’E GETİRECEĞİZ

Sahada Yeniden Refah Partisi’ne büyük bir teveccüh olduğunu belirten Yılmaz, projelerini anlatı. Yılmaz, “Sahada partimize beklentimizin çok üzerinde bir teveccüh var. Tabi bu teveccühün en büyük sebebi milli görüşün bereketidir. Biz de bu milli görüş şuuruyla memleketimize ve Gaziantepimize şimdiye kadar yapılan hizmetler için şükranlarımızı sunuyoruz ama bunun yanında yapılan yanlışlar için de çözüm önerilerimizi üretmişiz. Daha güzel projelerle Gaziantep’e daha faydalı olacağımıza 94 yılındaki ruhu yeniden Gaziantep’e getireceğimize inanıyoruz. Çünkü Gaziantep daha önce 2 dönem milli görüş belediyeciliğini Şehitkamil’de yaşadı. O dönemde TOKİ yokken bile orada nasıl uygun fiyata konut yapıldığını görmüş oldu. Yeniden Refah olarak her semtimizde geçlerimizi kazanmak için spor okulları kuracağız. Çalışan bayanlara ücretsiz kreşler kuracağız. Gençlerimiz için güvenli sürüş pistleri oluşturacağız. Emeklilerimize emekli katkı payı sunmaya gayret edeceğiz. İlkokul ve ortaokul öğrencilerimize ulaşım desteği sağlayacağız. Bu projelerimiz onlarca projelerimizden sadece birkaçı. Gaziantep’i sanayi ve gastronomi şehri olmanın yanında bir spor şehri haline getireceğiz. 31 Martta milli görüş belediyeciliği Gaziantep’e getireceğiz inşallah” diye konuştu.

Muhabir: Bahri Uçar