Dernek Başkanı Eren Ovayolu'nun liderliğinde gerçekleşen etkinlikte, birlik ve beraberlik mesajları yükseldi. Katılımcılar, Tilkiler Köyü Kendir Obası Cem Evi'nde gerçekleştirilen Hızır Cemi'nde gönüllerince eğlendi ve manevi atmosferi yaşadı.

GENİŞ KATILIM!

Geceye Alevi Kültür Derneği Gaziantep Şubesi, Alevi Kültür Derneği Pazarcık Şubesi, Alevi Kültür Derneği Adıyaman Şubesi, Alevi Kültür Derneği Narlı Şubesi başta olmak üzere birçok önemli isim katıldı. Önceki dönem Almanya Tilkiler Derneği Başkanı Karip Dede ve çeşitli dedelerin yanı sıra davetliler de etkinliğe renk kattı.

DAYANIŞMA RUHU!

Başkan Ovayolu, yapılan etkinliklerin yanı sıra derneğin deprem bölgesindeki vatandaşları yalnız bırakmadığını vurguladı. "Gün birlik, beraberlik ve kardeş olma günüdür" diyen Ovayolu, sürekli olarak depremzedelerle temas halinde olduklarını ve ihtiyaçlarına elimizden geldiğince yardımcı olduklarını belirtti.

GELECEĞE UMUTLA BAKIYORUZ!

Ovayolu, gelecek için umut dolu olduklarını ifade ederek, "Gece-gündüz demeden çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Toplumumuzun refahı ve birlikte yaşamı için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi