Yeni düzenlemenin devreye girmesinin ardından trafik cezalarında da ağır yaptırım ve cezalar devreye alınmıştı. Bugün Gaziantep trafiğinde yaşananlar, cezalarında caydırıcı olmadığını gösterdi. Kent trafiğinin can damarı olan İpek Yolu’nda sabah saatlerinde yaşananlar korkuttu. Yoğun trafikte ilerleyen bir sürücü, bir başka sürücünün aracına saldırmasıyla adeta şok yaşadı.
Aracından inerek diğer araca ilerleyen şahıs, aracın camını yumrukladı. O anlar araçtaki sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı. Olayın ardından saldırgan hakkında Emniyet birimlerinin çalışma başlatması bekleniyor.
YENİ DÜZENLEME İLE AĞIR CEZA ALACAK
Öte yandan yeni düzenlemeye göre saldırgan sürücüye 180 bin lira idari para cezası uygulanacak, sürücü belgeleri 60 gün süreyle geri alınacak, araçlar 30 gün süreyle trafikten men edilebilecek.





