GAÜN Senato Toplantı Odası’nda düzenlenen toplantıda, YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Haldun Göktaş ve YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Arif Bilgin, GAÜN yönetimi ve Gaziantep’teki kurum temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıda, GAÜN’de yeni başlatılacak programlar ve atılacak adımlar konuşuldu.

YÖK BAŞKAN VEKİLİ’NDEN GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ’NE TAKDİR

Yök Başkan Veki̇li̇ Prof. Dr. Haldun Göktaş’tan Gaün’e Zi̇yaret 2

Toplantıda, YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Haldun Göktaş, Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın’dan üniversitedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı ve Gaziantep kurum temsilcileriyle kentteki yükseköğretim konularında görüş alışverişinde bulundu. Prof. Dr. Göktaş, GAÜN’ü övdü ve burada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Prof. Dr. Göktaş, “Gaziantep Üniversitesi’nde olmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Gaziantep Üniversitesi, 1970’lerin başından beri faaliyet gösteren, hem bölge hem de Türkiye için değerli bir üniversite. Hem piyasada hem de Gaziantep Üniversitesi mezunlarıyla çalışan bir kişi olarak, üniversitenin kalitesini bizzat gördüm.” dedi.

REKTÖR’DEN YENİ PROJE MÜJDESİ

GAÜN Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, YÖK’ten gelen heyete teşekkür etti. Kısa süre içinde önemli işler başardıklarını belirten Rektör Prof. Dr. Özaydın, yakın zamanda kente ve üniversiteye katkı sağlayacak yeni bir projeye imza atacaklarının müjdesini verdi.

Kaynak: Haber Merkezi