Gaziantep Valisi Kemal Çeber, kentin üretim ve istihdamına önemli katkılar sunan, sosyal sorumluluk projelerine önem veren firmaları ziyaret etmeye devam ediyor. Vali Çeber bu kapsamda Gaziantep’in önemli firmaları arasında yer alan Volkan Group Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker’i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Gaziantep’te faaliyet gösteren Volkan Group’u ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker’den çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Çeber, Sanayi Şehri Gaziantep’in üretim ve istihdamına katkı sunan tüm firmalara teşekkür ederek, kent ve ülke ekonomisine katkı sunan, üretim ve istihdamdan vazgeçmeyen firmaların her zaman yanında olduklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Volkan Group Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker ise, Gazi Şehrin kalkınması için çalışmaya ve üretmeye devam edeceklerini belirtti. Çeker özellikle sosyal sorumluluk projeleri çok önemsediklerini ve her fırsatta bu tarz projelerde yer almaya gayret gösterdiklerinin altını çizdi. Çeker ziyaretlerinden dolayı Gaziantep Valisi Kenal Çeber’e teşekkür etti.



