Eğitim ile ilgili birçok konuda proje yapacaklarını kaydeden Keskinsoy, ‘’Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın iyi bir eğitim almaları için bir 
sivil toplu kuruluşu olarak sorumluluğumuzun bilincinde ve farkındayız. Bu sorumluluk ve bilinçle hareketle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Projelerimiz hazır zaman içerisinde faaliyete geçireceğiz’’ dedi. 

İL MÜDÜRÜMÜZE TEŞEKKÜR EDERİZ
İsimsizler Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Gökhan Keskinsoy, Teşkilat Başkanı Eyüp Katırsız, Basın Sözcüsü Belgin Harmancıklıoğlu, Gaziantep İl Başkanı Cuma Çelen ve Şehitkamil İlçe Başkanı Yahya Çelen, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe’yi makamında ziyaret gerçekleştirdi. 

Karşılıklı görüş alışverişin olduğu görüşmede Genel Başkan Gökhan Keskinsoy, Dernek faaliyetleri ve çalışmaları hakkında Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe’ye bilgi verdi. 

ÇOK VERİMLİ BİR TOPLANTI OLDU
Kendilerini ağırlayan Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe’ye teşekkür eden eden Keskinsoy, ‘’İsimsizler Kültür ve Dayanışma Derneği olarak il müdürümüze ziyaret gerçekleştirdik. Ziyaretimizde şehrimizin eğitimde geldiği son noktayı değerlendirdik. Bizim açımızdan çok verimli bir toplantı olduğunu söyleyebiliriz’’ açıklamasını yaptı.

GENÇLERİMİZ ÜLKEMİZİN GELECEĞİDİR
Eğitim ile ilgili birçok konuda projenin bulunduğunu söyleyen Keskinsoy, ‘’Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın iyi bir eğitim almaları için bir 
sivil toplu kuruluşu olarak sorumluluğumuzun bilincinde ve farkındayız. Bu sorumluluk ve bilinçle hareketle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yeni kurulan bir dernek olmamıza rağmen eğitim konusunda yapacağımız projelerimiz hazır. Bu projelerimizi zaman içerisinde hayata geçireceğiz’’ ifadelerini kullandı.

UYUŞTURUCU GENÇLERİMİZİ TEHDİT EDİYOR
Uyuşturucunun gençleri tehdit ettiğini dile getiren Keskinsoy, ‘’Günümüzde uyuşturucu sorunu gün geçtikçe artıyor. Özellikle uyuşturucu satıcıları okul önlerini mesken tutmuş durumda. Uyuşturucu, artık dürümün veya bir içeceğin içerisine katılarak verilebiliyor. Bu şekilde çocuklarımız hiç farkına varmadan uyuşturucuya alıştırılıyor. Emniyet güçlerimiz gece-gündüz demeden canla-başla uyuşturucu ile mücadele ediyor. Bizler bu sorunun çözümüne katkımız olması amacıyla Uyuşturucu İle Mücadele Birimi kurduk. Bu birim sayesinde Gaziantep’te ki tüm okullarımızda uyuşturucu ile ilgili seminerler vereceğiz. Ayrıca spor etkinlikleri ile çocuklarımızın kötülüklerden uzak durmasını sağlayacağız’’ şeklinde konuştu.

Muhabir: Haber Merkezi