Gaziantep 2.OSB’de faaliyet gösteren Politeknik Beton A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Terlemez hakkında flaş iddialar ortaya atılmıştı. Terlemez’in ucuz beton vaadiyle piyasadan para ve çek topladığı ancak sözünü yerine getirmediği iddiası, haftalardır kentte konuşuluyordu. İddialar gündemdeki yerini korurken, Politeknik Beton A.Ş.’de flaş bir değişim yaşanmıştı.
POLİTEKNİK BETON’DA YÖNETİM KURULU BAŞKANI DEĞİŞTİ
22 Aralık 2025 tarihli karar ile Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde değişiklik yaşandı. Genel Kurul Toplantısına alınan karar ile Politeknik Beton A.Ş.’nin tek pay sahipli anonim şirketi olduğu ve bu payın sahibinin Mehmet Öz olduğu belirtildi. Ayrıca, Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Terlemez’in görevinin sona erdiği belirtildi. Politeknik Beton A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ise Mehmet Öz oldu.
TERLEMEZ GÖZALTINDA
Söz konusu iddialarla gündeme gelen Politeknik Beton A.Ş. patronu Ömer Terlemez hakkında gözaltı kararı verildi. Terlemez’in gündeme gelen iddialar sonrası gözaltına alındığı öğrenildi.



