Gaziantep’te dar ve orta gelirli vatandaşların ev sahibi olabilmesi adından Şahinbey Belediyesi tarafından 10 bin sosyal konut projesi başlatılmıştı. Proje kapsamında Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın katılımıyla düzenlenen program ile 3 bin 414 konutun temeli atılırken, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’ndan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

3 BİN 414 KONUTUN YAPIMI SÜRÜYOR
10 bin konut projesine ilişkin açıklamalarda bulunan Tahmazoğlu, bu kapsamda 3 bin 414 konutun yükseldiğini anlattı. Tahmazoğlu, “Kredi, faiz ve ara ödeme yok, 10 yıl vade imkanı var” dedi.
YATIRIMLARIMIZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
Sosyal konutların tamamlanması ile ilgili tarih veren Tahmazoğlu, “Aile Yılı kapsamında temellerini attığımız 3.414 konutu, önümüzdeki yılın başı itibarıyla etap etap ailelerimize teslim edeceğiz. Güçlü aile, güçlü şehir anlayışıyla; sosyal yapıyı destekleyen ve hayat kalitesini artıran yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” diye konuştu.





