Gaziantep’in birçok mahallesinde son günlerde elektrik kesintilerinin ardı arkası kesilmiyor. Vatandaşlar ise yaşanan bu elektrik kesintileri sebebiyle mağduriyet yaşıyor. Yaşanan mağduriyetler sebebiyle de vatandaşlar tarafından eylemler gerçekleştiriliyor.
Güneş Mahallesi’nde vatandaş sokaklara döküldü
Gaziantep’in Şahinbey İlçesi’ne bağlı Güneş Mahallesi’nde de son günlerde elektrik kesintileri vatandaşları bıktırdı. Vatandaşlar sık sık yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı sokaklara döküldü. Kesintileri protesto etmek için sokaklara dökülen vatandaşlar elektrik dağıtıcısı şirkete tepkilerini dile getirdi.
Yeşilevler Mahallesi’nde eylem yapıldı
Bunun yanı sıra, Gaziantep’in Şahinbey İlçesi’ne bağlı Yeşilevler Mahallesi’nde de elektrik kesintisi sık sık yaşanmanın üzerine çıktı. Son 3 gündür elektrik gelmediği dile getiren mahalleli sokağa indi. Akşam saatlerinde sokağa inen Gaziantepli vatandaşlar, 3 gündür gelmeyen elektrik sebebiyle büyük mağduriyetler yaşadıklarını dile getirerek eylem yaptı.
Gaziantep’in Şahinbey İlçesi’ne bağlı Yeşilevler Mahallesi’nde yapılan eylem sırasında bazı vatandaşlar ise çöp konteynerlerini sokak ortasına çekerek ateş yaktı. Dün akşam saatlerinde yapılan eylem sırasında olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.