Gaziantep’te iş yeri tartışması sonrası eniştesi tarafından öldürülen cinayetinin perde arkası ortaya çıktı.

Şehitkamil İlçesi'nde İş Yeri Tartışması Kanlı Bitti

Gaziantep’te iş yeri tartışması sonrası eniştesi tarafından öldürülen cinayetinin perde arkası ortaya çıktı.

Cinayetin detayları, dün akşam saatlerinde Selimiye Mahallesi'nde yaşanan acı olayın ardından adli makamlar tarafından titizlikle incelenmeye başlandı.

Dükkanı Boşaltma Talebi Kana Bulandı

Olay, dün akşam saatlerinde Şehitkamil ilçesi Selimiye Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Süleyman C. (58) isimli şahıs, kayınbiraderi Sezai Altın'dan (48) kendisine ait dükkanı boşaltmasını istedi. İkili, dükkan meselesi nedeniyle bir süre anlaşmazlık yaşadıktan sonra Sezai Altın, iş yerini boşaltmayı kabul etti ancak yıllar önce özel olarak yaptırdığı kepenk parasının ödenmesini talep etti.

Eniştenin Öldürdüğü Kayınbiraderin Cenazesi Ailesine Teslim Edildi

Bu talebe olumsuz cevap veren enişte Süleyman C., konuşmak için çağırdığı kayınbiraderi Sezai Altın'ı tabanca ile ateş ederek ağır yaraladı. Olayın ardından hastaneye kaldırılan Altın, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Cenaze Ailesine Teslim Edildi, Şehitkamil'de Toprağa Verilecek

Hayatını kaybeden Sezai Altın'ın cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda yapılan işlemlerin ardından ailesine teslim edildi. Cenazenin, Şehitkamil ilçesi Sam Mahallesi'nde defnedileceği öğrenildi.

Katil Zanlısı Kaçtı, Oğlu Gözaltında

Olayın ardından kaçan katil zanlısı Süleyman C.'yi yakalamak için Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışmalara hız verdi. Öte yandan, olaya karışan oğlu Mehmet C. ise gözaltına alındı. Cinayetin detaylarının aydınlatılması için başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA