Bağımsız Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Mehmet Yılmaz, gerçekleştirilen iftar programında Şehitkamil İlçesi’nde ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi. Alt yapıdan üst yapı projelerine, sosyal projelerden gençlere yönelik projelere kadar birçok projenin anlatıldığı programda halk, 31 Mart yerel seçimlerinde Bağımsız Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Mehmet Yılmaz’a destek olduğunu bir kez daha gösterdi. 


ŞEHİTKAMİL’E HİZMET ETMEK İSTİYORUZ

Gaziantep'te O Adaya Vatandaştan Büyük Destek! (3)

“Biz hizmet insanıyız, siyasetçi değiliz” ifadelerini kullanan Yılmaz, “Bizim herhangi bir siyasi duruşumuz yok. Çünkü biz gönül insanıyız, hizmetkarız. Biz Şehitkamil’e hizmet etmek istiyoruz. Şehitkamil’de yaşayan herkese evlat, abi ve kardeş olmak istiyoruz” dedi.


MUTLU-HUZURLU BİR ŞEHİTKAMİL İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Gaziantep'te O Adaya Vatandaştan Büyük Destek! (1)

Belediye Başkanı olduğunda 7 gün 24 saat sahada olacaklarını söyleyen Yılmaz, herkesin mutlu ve huzurlu olduğu bir Şehitkamil için çalışacaklarının altını çizerken, yerel seçimlerde destan yazacaklarını belirtti. “Biz istiyoruz ki Şehitkamil’de fakir-fukaranın evinde güzel şeyler olsun. Biz istiyoruz ki fakir-fukaranın yüzü gülsün. Biz istiyoruz ki zorda olan hiç kimse olmasın. Belediye Başkanı seçildiğimde asgari ücret ve altında maaş alanların çocuklarının ellerinden tutacağız, onların tüm ihtiyaçlarını karşılayacağız” açıklamasını yaptı

Muhabir: MEHMET FENER