Nizip İlçesinde geçtiğimiz yıl yaşanan olayda Oktay Ç. İsimli işletmeci iddiaya göre piyasadan yaklaşık 200 milyon TL toplayarak kayıplara karışmıştı. Olayın ardından Oktay Ç.’nin mağdur ettiği isimler, polise başvurmuştu. Polis soruşturması devam ederken bugün Oktay Ç.’nin ağabeyi ve yeğenine yönelik şok saldırılar gerçekleşti.


AĞABEYİNE SİLAHLI SALDIRI

İddiaya göre Oktay Ç.’nin ağabeyi Mustafa Ç., kimliği belirsiz kimselerin silahlı saldırısına uğradı. Olayın ardından bölgeye polis ekipleri sevk edildi.


TARTIŞMA BIÇAKLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Öte yandan Oktay Ç.’nin yeğeni ile amcasının alacaklısı olan bir isimle arasında tartışma çıktı. Olay kısa süre içerisinde bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgaya polis ekipleri müdahale ederken, o anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak: Ayhan Duman