Gaziantep’in Şehitkamil ilçesine bağlı Emek Mahallesi’nde faaliyet gösteren Özcan Paris Kuaför’de acı bir ölüm meydana geldi. İddiaya göre, 42 yaşındaki işletme sahibi Özcan K., dükkanında ölü halde bulundu.
UZUN SÜRE HABER ALINAMADI
www.referansgazetesi.com.tr’nin edindiği bilgilere göre Özcan K., Pazartesi günü geç saatlere kadar iş yerinde kaldı. Kentte Salı günleri kapalı olan kuaförleri hizmet vermezken, uzun süre Özcan K.’dan haber alamayan yakınları ve çalışanlar iş yerine geldi. Burada Özcan K.’yı hareketsiz halde bulan yakınları ve çalışanlar hemen 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi.
HAYATINI KAYBETTİĞİ TESPİT EDİLDİ
Olay yerine gelen ekipler, Özcan K.nın hayatını kaybettiğini tespit etti. Özcan K.’nın ilk belirlemelere göre ölüm nedeninin kalp krizi olduğu öğrenildi.
CENAZE TÖRENİ DÜZENLENECEK
Özcan K.’nın cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Özcan K. için bugün ikindi namazına müteakip cenaze töreni düzenleneceği ve toprağa verileceği öğrenildi.





