Gaziantep’te bir otobüste yaşanan kavga, yolcuların şiveli konuşmalarıyla gülümsetti. O anlar, otobüsteki bir yolcu tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Gaziantep'te, bir dolmuş içerisinde yaşanan komik bir olay, yolcular arasında gülme krizine neden oldu. Bir kadın ve bir erkek arasında çıkan tartışma, Antep şivesiyle devam edince diğer yolcuları güldürdü. O anlar ise, otobüsteki bir yolcu tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Gaziantep’te bir otobüste bir kadın yolcunun sırtının, bir diğer erkek yolcunun sırtına değmesi üzerine başlayan tartışma, kahkahalarla dolu anlara sahne oldu.

Otobüsteki diğer yolcular, tarafları yatıştırmaya çalıştılar ancak başarılı olamadılar. Hem kadın hem de erkek yolcunun, Antep şivesiyle atışmaları diğer yolcuları gülme krizine soktu.

“SENİN KAFANI KIRARIM, CEHENNEM OL ARKAYA GİT”

Kadın yolcu, erkek yolcuya, “Senin vallahi kafanı kırarım. Cehennem ol arkaya git. Karayerin dibine git” diye bağırdı. Erkek yolcu da, “Sen arkaya git. Sen karayerin dibine git” diye karşılık verdi.

Erkek yolcunun, “Utanmaz” demesi üzerine, kadın yolcu, “Sen çok utanıyorsun herhalde” dedi.

Kadın yolcu, “Ben kendisini görmedim. Oğlum şöyle geçeyim dedim. Sırtım kendisine değdi hepsi bu” şeklinde savunma yaptı.

Otobüste yaşanan yer kavgası ve yolcuların şiveli konuşmaları, izleyenleri güldürdü.

Muhabir: AYLİN CIKCIK