Ünlü oyuncu son dönemde sık sık gündeme gelmeye başladı. Şimdi de boğaz manzaralı evinin kirası dillere düştü. Peki, Gökçe Bahadır'ın boğaz manzaralı evinin kirası ne kadar?

TATİLDE GÖZLERDEN UZAK BİR SEÇİM

 Gökçe Bahadır (1)

Geçtiğimiz yaz tatilini gözlerden uzak bir şekilde geçiren Gökçe Bahadır ve müzisyen eşi Emir Ersoy, lüks otel veya teknede tatil yapmak yerine mütevazı bir kulübede tercih etmişlerdi. Bu seçimleriyle dikkat çeken çift, Bodrum'da huzurlu bir tatil geçirmişti.

ÜNLÜ FUTBOLCUNUN KONUK OLDUĞU EV

 Gökçe Bahadır (2)

Gökçe Bahadır'ın evinde daha önce Galatasaray'ın eski yıldızı ünlü futbolcu Juan Mata'nın da aylık 5 bin euro karşılığında konakladığı ortaya çıktı. Bu detay, Bahadır'ın evinin popülerliğini daha da artırdı.

YENİ EV VE TATİL VİLLALARI

 Gökçe Bahadır (3)

Gökçe Bahadır ve eşi Emir Ersoy'un Bodrum'da tadilatı yeni biten villalarının da dillere destan olduğu belirtiliyor. Çiftin, yatırım yaptıkları gayrimenkullerle adından sıkça söz ettirdiği biliniyor.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Bu Akşam Var Mı, Saat Kaçta? | 06 Mayıs 2024 Pazartesi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Bu Akşam Var Mı, Saat Kaçta? | 06 Mayıs 2024 Pazartesi

GAYRİMENKULE YATIRIM YAPIYOR

 Gökçe Bahadır (4)

Ünlü oyuncunun, İstanbul'da olmadığı dönemlerde eşiyle birlikte yeni aldığı evde yaşayacağı biliniyor. Bahadır'ın kazandığı parayı gayrimenkule yatırdığı ve bu alanda yatırımlarına devam ettiği ifade ediliyor.

Gökçe Bahadır'ın, Etiler sırtlarında bulunan ve Boğaz manzaralı olan evi için aylık 270 bin lira kira ödediği öne sürüldü. Bu iddia, ünlü oyuncunun lüks yaşam tarzıyla ilgili merak uyandırdı. Gökçe Bahadır'ın lüks yaşam tarzı ve yaptığı yatırımlar, magazin dünyasında geniş yankı uyandırmaya devam ediyor.

Muhabir: MEHMET FENER