Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Gaziantep'te görev yapan fahri konsoloslar, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) ev sahipliğinde bir araya gelerek vize sorunu ve bu sorunun çözümüne yönelik atılabilecek adımlar, Gaziantep'in dış ticaretine katkı sağlayacak organizasyonlar ile güncel konular üzerine görüş alışverişinde bulundu.

FIRSAT YAKALAYABİLİRİZ

 G P U J F X Xw A A U G P

Toplantıda konuşan ve bu buluşmanın Gaziantep'in dış dünya ile olan ticari ve kültürel ilişkilerinin gelişimine katkı sunacak çalışmalar için bir başlangıç buluşması olduğunu söyleyen GTO Başkanı  Tuncay Yıldırım, “Belki bir sonraki buluşmamızda temsil ettiğiniz ülkelerin Büyükelçileri ile birlikte ağırlarız sizi. Bir sonrakinde de o ülkelerin iş insanları ile Gaziantepli iş insanlarını bir araya getiririz. Böylece birlikte şehrimiz için bir sinerji yaratıp, sosyal, kültürel ve ekonomik gelişime katkı sunma fırsatı yaratabiliriz” dedi.

TOPLANTIYA KATILANLAR

 G P U J Im Y W U A A Lbt S

Toplantıya Hollanda Gaziantep Fahri Konsolosu Bora Tezel , Slovenya Cumhuriyeti Fahri Konsolosu Mizyal Karabiber Nacaroğlu, Polonya Gaziantep Fahri Konsolosu Melike Yüksel Ersoy, Belçika Gaziantep Fahri Konsolosu Kutayfer Memiş, Letonya Cumhuriyeti Fahri Konsolosu Soner Bacaksız, Karadağ Gaziantep Fahri Konsolosu Koray Aksoy, Bangladeş Gaziantep Fahri Konsolosu Erdal Salih Özdemir ve Sri Lanka Gaziantep Fahri Konsolosu Süleyman Çiçek katıldı.

Kaynak: Mehmet Fener