Ünlü isimler arasında popüler olan mide küçültme operasyonunu tercih eden Atilla, bir yıl içinde tam 45 kilo verdi. Bu başarılı dönüşüm, paylaştığı fotoğraflarla takipçilerinin beğenisini kazandı.

365 GÜNDE 45 KİLO! 

Güldür Güldür'ün İbrahim'inden Şok İtiraflar!

Güldür Güldür Show’da yetenekli performansıyla tanınan Rüştü Onur Atilla, son zamanlarda verdiği kilolarla adından söz ettirdi. Bir yıl içinde 45 kilo veren oyuncu, bu başarısını nasıl elde etti?

Atilla, “365 gün, 45 kilo. ‘Nasıl oldu?’ diye soranlar ve cevap vermediğim için kızanlar da oldu. Operasyon geçireli tam bir yıl oldu. Bunu hemen paylaşmayı doğru bulmadım. Kilo problemi yaşayanlar, zayıflamak isteyip de başaramayanlar için umuda sarılmanın ne anlama geldiğini çok iyi biliyorum. Ancak bu, teknolojisi son derece gelişmiş bir operasyon olsa da, tanınmış bir kişinin etkisiyle hızlıca karar verip girilecek bir operasyon olmamalı” ifadelerini kullandı. Diyet ve sporla kilosunu korumaya çalışan Güldür Güldür’ün İbrahim’i, son fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı ve takipçilerinin yorumları hızla geldi.

“BU HALİN ÇOK İYİ OLDU”

Güldür Güldür'ün İbrahim'inden Şok İtiraflar!

“Mide küçültme ameliyatı olup zayıflamanın tek başına mümkün olmadığını, hayat boyu beslenme alışkanlıklarımızı değiştirmemiz ve sporu hayatımıza dahil etmemiz gerektiğini, kan değerlerimizi ve birçok kontrolü sıkça yaptırmamız gerektiğini belirtmeliyim” diyen Atilla’ya hayranlarından “Zayıfladın, çok iyi oldu”, “Abi, gözlerim alışmıyor”, “Bu hali çok iyi oldu” gibi yorumlar geldi.

Kaynak: MYNET