AK Parti Gaziantep Belediye Başkan adayları büyük bir coşkuyla kamuoyuna tanıtıldı. Gaziantep adaylarına başarılar dileyen Kooperatif Başkanı Murat Gün, AK Parti Gaziantep belediye başkan adaylarının destekçisi olduklarını belirtti. Gün, “AK Partinin Gaziantep adayları tanıdığımız bir kadro. Bu kadroyla inşallah 31 Mart’ta Gaziantep için yeni bir dönem başlayacak” dedi.    

Ak Parti Gaziantep'te Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

31 Mart'taki yerel seçim yaklaşırken, AK Parti'de Gaziantep’te hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in ardından dünde İlçe Belediye Başkan adayları Şehitkamil Kongre Merkezinde teşkilat üyelerinin yoğun katılımı ile coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.

AK Parti Gaziantep’te Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in üçüncü kez aday gösterilmesinin ardından ilçe adayları da belli oldu.  Kentin başarılı başkanları Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu  4. kez aday gösterildi. İslahiye’de Kemal Vural, Yavuzeli’nde Mustafa Kemal Sakaroğlu  yeniden aday gösterilirken Nizip’te ise  Hacı Fevzi Akdoğan aday gösterildi. Depremde en büyük hasar gören Nurdağı’nda ise Nurdağı eski Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır aday gösterildi.

Gün: Tüm Adaylarımıza Başarılar Diliyorum

Yaklaşan 31 Mart yerel seçim çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Gaziantep Plastik Ayakkabıcılar Poliüretan Terlikçiler ve Yan Sanayicileri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatif Başkanı Murat Gün, AK Parti Gaziantep belediye başkan adaylarının destekçisi olduklarını belirtti.

AK Parti Gaziantep adaylarının kente hayırlı olmasını dileyen Gaziantep Plastik Ayakkabıcılar Poliüretan Terlikçiler ve Yan Sanayicileri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatif Başkanı Murat Gün, “Sayın Fatma Şahin, Mehmet Tahmazoğlu ve Rıdvan Fadıloğlu başkanalrımız kentte yaptıkları başarılı hizmetlerinden dolayı yeniden aday gösterildiler. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin Bakanımız olmak üzere tüm adaylarımıza başarılar diliyorum” dedi.

 Gaziantep’te Ustalık Dönemi Başlayacak

Gaziantep’te mevcut belediye başkanlarının kentte başarılı çalışmalar yaptığını belirten Gün, “AK Partinin Gaziantep adayları tanıdığımız bir kadro. Gaziantep’te yaptıkları projelerle Türkiye’ye örnek bir belediyeciliksergilediler. Bu kadroyla inşallah 31 Martta Gaziantep için yeni bir dönem başlayacak. 31 Martta hem Gaziantep hem de Şahinbey ve Şehitkamil’de yeni bir dönem başlayacak inşallah.” dedi.         

Geçmişte Olduğu Gibi Bugün De Partimizin Destekçisiyiz

AK Parti Gaziantep adaylarına başarılar dileyen Gün, “31 Mart seçimlerinde başkanlarımızın yeniden milletimizin onayını alarak önemli bir başarıya imza atacağına inanıyorum. Bizler de geçmişte olduğu gibi bugün de partimizin her zaman yanındayız ve destekçisiyiz” dedi.

Ülkemizin ve kentimizin sorunlarının çözümünde yerel yönetimlere büyük görevler düştüğünü de ifade eden Gün, 1 Nisan itibariyle hep birlikte sorunların çözümü için kentin başarılı Belediye Başkanlarıyla işbirliği içerisinde çalışacaklarını kaydetti.

Editör: Ahmet Yavuz