Yağmurlu ve karanlık bir günden hepinizi selamlıyoruz. Hayatın yörüngesinde büyük değişikler yaşanacağı bir gün yaşayacağız. Çizgilerin birleştiği noktalar kader çizgisi olacak. İşte 26 Mart 2024 Salı günü için burçlara özgü günlük yorumlar:

KOÇ

Partnerinizle ilişkinizin başlangıcından bu yana yaşadıklarınızı konuşabilir ve ilişki içindeki karşılıklı beklentileri dile getirebilirsiniz. Bu konuşmalar ilişkiyi sonlandırma noktasına taşıyabilir.

2024 koç burcunu nelerin beklediğini öğrenmek için tıklayınız.

BOĞA

Beraber çalıştığınız insanlarla işler hakkında görüşebilir ve günlük rutinlerinizi değiştirmek adına hareket edebilirsiniz. Sağlık konusunda daha önce rahatsızlık duyduğunuz konular tekrar gündeme gelebilir.

2024 boğa burcunu nelerin beklediğini öğrenmek için tıklayınız.

İKİZLER

Aşk hayatınızda duygularınızı paylaşmak ve beklentilerinizden bahsetmek isteyebilirsiniz. Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

2024 ikizler burcunu nelerin beklediğini öğrenmek için tıklayınız.

YENGEÇ

Aile içinde yaşlı kadınlarla ilgili sağlık konuları gündeme gelebilir. Ev düzenleme ve geçmişle bağlantılı meseleler de ön planda olabilir.

2024 yengeç burcunu nelerin beklediğini öğrenmek için tıklayınız.

ASLAN

Etrafınızdaki insanlardan uzaklaşmak isteseniz de, aranızdaki bağlar sebebiyle kopamayabilirsiniz. Yolculuklar ve ziyaretler gerçekleştirmeniz gerekebilir.

2024 aslan burcunu nelerin beklediğini öğrenmek için tıklayınız.

BAŞAK

Kendi değerinizi anlayabilmek adına geçmişe yolculuk edebilirsiniz. Maddi kaynakları yönetmek ve harcamalarınızı dengeye getirmek için hareket edeceksiniz.

2024 başak burcunu nelerin beklediğini öğrenmek için tıklayınız.

TERAZİ

İçinizde bazı duyguları, insanları bitirmek adına kendi adınıza bir hesaplaşma içindesiniz. Partnerinizin bireyselliği ve bencilliği sizin için önemli bir ders olabilir.

2024 terazi burcunu nelerin beklediğini öğrenmek için tıklayınız.

AKREP

Kendi benliğinizi, bilincinizi diğer insanlardan uzaklaştırma çabası içinde olabilirsiniz. Sezgileriniz yoğun ancak kendinizi dengeye getirmekte zorlanabilirsiniz.

2024 akrep burcunu nelerin beklediğini öğrenmek için tıklayınız.

YAY

Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle ilgili bir temizlik süreci başlayabilir. Etrafınızdan bazı insanları uzaklaştırmak isteyebilirsiniz.

2024 yay burcunu nelerin beklediğini öğrenmek için tıklayınız.

OĞLAK

İş hayatınızda yeni fırsatlar ve projeler gündeme gelebilir. Geçmişteki başarılarınızı hatırlayarak ilerlemek isteyebilirsiniz.

2024 oğlak burcunu nelerin beklediğini öğrenmek için tıklayınız.

KOVA

Bugün geçmişe yönelik duygularınızla vedalaşma günü. Önceden hissettiğiniz duyguların artık aynılarını hissedememek üzüntüye sebep olabilir.

2024 kova burcunu nelerin beklediğini öğrenmek için tıklayınız.

BALIK

İçsel huzur ve maneviyatınızı güçlendirmek için meditasyon ve içsel çalışmalara yönelebilirsiniz.

2024 balık burcunu nelerin beklediğini öğrenmek için tıklayınız.

Muhabir: MEHMET FENER