Kedilerin var olduğuna şükrederek uyandığımız bir günden daha bildiriyorum. Sesleri varlıkları huzur veren kedilerin sesi gibi güzel bir günümüz olsun. Tüm ülke gündemini boş verelim. Hadi gelin burç yorumlarına göz atalım. İşte burç yorumları:

KOÇ

Bugün, partnerinizle sorumluluklar ve hayatı paylaştığınız konular gündeminizde olacak. Ortaklarınızla mali konular sebebiyle gerilim yaşayabilirsiniz. Ancak iş hayatınızla ilgili fırsatlar oluşabilir.

2024 koç burcunu nelerin beklediğini öğrenmek için tıklayınız.

BOĞA

Bugün, çalışma arkadaşlarınızdan kariyeriniz ile ilgili destek alabileceğiniz bir gün. İşinizle ilgili karar alırken hukuki konulara daha dikkat etmelisiniz.

2024 boğa burcunu nelerin beklediğini öğrenmek için tıklayınız.

İKİZLER

Güneş, Kova burcunda seyrine devam ediyor. Ay, Boğa burcunda seyrine devam ediyor. Ailenize yaptığınız bir şeyi kabul ettirme durumu olabilir. Kendi kendinizle mücadeleye girmeyin.

2024 ikizler burcunu nelerin beklediğini öğrenmek için tıklayınız.

YENGEÇ

Bugün, aile içindeki ilişkiler, partneriniz ile ilgili konular gündeminizde olacak. Mali konularda yaşadığınız sorunlar için ailenizden destek göreceksiniz.

2024 yengeç burcunu nelerin beklediğini öğrenmek için tıklayınız.

ASLAN

Bugün, partnerinizle yaşadığınız kalp kırıklıklarını toparlamak adına güzel bir gün. Çalışma hayatınızla ilgili yapacağınız harcamalarda zararlı çıkabilirsiniz, yapacağınız anlaşma ve sözleşmelere dikkat etmelisiniz.

2024 aslan burcunu nelerin beklediğini öğrenmek için tıklayınız.

BAŞAK

Bugün, emek verdiğiniz, çalıştığınız işiniz ile ilgili konularda size verilen gerçek değerin ne olduğunu daha net görebileceksiniz. Yapacağınız harcamalara dikkat etmelisiniz ederinden yüksek değerde ödeme yapmanız gereken konular olabilir.

2024 başak burcunu nelerin beklediğini öğrenmek için tıklayınız.

TERAZİ

Bugün, partnerinizle kalp kırıklıklarına neden olacak diyaloglar içinde kalabilirsiniz. Aile içinde uzlaşı sağlama, denge bulma çabalarınız sonuçsuz kalabilir. Ancak çocuklar ve flört hayatıyla ilgili şanslı bir gün olacak.

2024 terazi burcunu nelerin beklediğini öğrenmek için tıklayınız.

AKREP

Bugün, daha çok için dünyanıza döneceksiniz. Yakın akrabalarınız, kardeşleriniz ile ilgili gerilimler yaşayabilirsiniz. İş yaşamınızla ilgili meydana gelen konularda bir denge oluşturacaksınız.

2024 akrep burcunu nelerin beklediğini öğrenmek için tıklayınız.

YAY

Bugün, arkadaşlarınız ve aşk hayatınızda yaşanan kalp kırıklıkları dengenizi sağlamanızda sizi zorlayabilir. Yaşadığınız duygu durumu, harcama yapmanıza, alışverişi abartmanıza neden olabilir.

2024 yay burcunu nelerin beklediğini öğrenmek için tıklayınız.

OĞLAK

Güneş, Kova burcunda seyrine devam ediyor. Ay, İkizler burcunda seyrine devam ediyor. Maddi konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda yeni bir sayfa açabilirsiniz.

2024 oğlak burcunu nelerin beklediğini öğrenmek için tıklayınız.

KOVA

Güneş, burcunuzda seyrine devam ediyor. Ay, İkizler burcunda seyrine devam ediyor. Kendinizi daha özgür hissedeceğiniz bir dönem. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

2024 kova burcunu nelerin beklediğini öğrenmek için tıklayınız.

BALIK

Güneş, Kova burcunda seyrine devam ediyor. Ay, İkizler burcunda seyrine devam ediyor. İş hayatınızda yeni bir sayfa açabilirsiniz. Yeni bir işe başlamak için uygun bir dönem.

2024 balık burcunu nelerin beklediğini öğrenmek için tıklayınız.

Muhabir: MEHMET FENER