Gaziantep Valiliği tarafından yürütülen 100. yılda 100 hayırsever kampanyası devam ederken, kampanyaya bir destekte Çakmak ailesinden geldi. Çakmak ailesi Gaziantep'te toplanda 44 derslik yapımı için protokol imzaladı.

Gaziantep'te eğitime verilen destekler devam ederken, eğitim alanında daha ileriye gitmek için başlatılan kampanyada sona yaklaşıldı. Önümüzdeki günlerde kampanyaya destek olan hayırseverler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İstanbul'da ödül takdim edilecek.

Gaziantep'in önce gelen firmalarından birisi olan Beşler Un Firması'nın sahibi olan Çakmak ailesi Şahinbey İlçesi'nde 8 derslikli anaokulu ve 18 derslikli ilkokul başta olmak üzere, Şehitkamil İlçesinde ise 18 derslikli ilkokul olmak üzere toplamda 44 derslik için protokol imzaladı.

BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUZ

Gaziantep'in önce gelen firmalarından olan Beşler Grup'un imzaladığı 44 derslik protokolü ile ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadelere ver verildi:

Beşler Grup olarak Gazi şehrin geleceğinde "Ben de Varım" demekten büyük mutluluk duyuyoruz. Gaziantep Valiliği koordinasyonunda gerçekleşen 100. Yılda 100 Hayırsever kampanyasında grubumuz tarafından Gaziantep'e kazandırılacak olan 2 İlkokul ve 1 anaokulu için imzayı attık.