Fuarların firmaların dünyaya açılan kapısı olduğunu belirten Mevsim Gün Terlik ve Spor Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gün, 'Fuardan beklentimize çok yüksek. Hem yurt içinde hem de yurt dışıyla güçlü ve sağlam ilişkiler kurmak istiyoruz. Çünkü zorlu bir dönemden geçtiğimiz şu günlerde bu fuar bizim için büyük bir fırsat sunuyor. Firma olarak fuarda yerimizi aldık. Birbirinden çeşitli ve kaliteli ürünlerimiz ile müşterimize hitap edeceğiz. Fuara gelen tüm müşterileri standımıza çay ve kahve içmeye bekliyoruz' dedi.

GAPSHOES FUARI 6 ARALIK'TA KAPILARINI AÇIYOR

32. GAPSHOES Uluslararası Ayakkabı, Terlik ve Yan Sanayi Yaz Fuarı, 6 - 9 Aralık 2021 tarihleri arasında Ortadoğu Fuar Merkezi'nde (OFM) düzenlenecek.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Kunduracılar Odası, KOSGEB, Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu, Gaziantep Ayakkabıcılar Odası ve Sayacılar Odası'nın destekleriyle, Akort Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecek 32. GAPSHOES fuarında; Gaziantepli firmaların yanı sıra Adana, Bursa, Çankırı, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya, Mersin, Osmaniye, Samsun, Şanlıurfa ve Diyarbakır illerinden katılımcılar yer alacak.

300 FİRMANIN 1000 MARKASI SERGİLENECEK

300 firmanın ve 1000 markanın temsil edileceği fuar; Suriye, Irak, İran, Fas, Sudan, Azerbaycan, Rusya, Özbekistan, Filistin ve Uganda'dan ziyaretçileri ağırlayacak.

32. GAPSHOES Uluslararası Ayakkabı, Terlik ve Yan Sanayi Yaz Fuarında; erkek, kadın, çocuk, spor, iş emniyet ve askeri ayakkabılar, terlik ve saraciye ürünleri, ayakkabı yan sanayi üreticilerinin ürettiği taban, aksesuar, tekstil ve kimyevi maddeler, deri ve süni deri ürünleri, ayakkabı makinesi üretimleri, kurumlar, mümessillikler, dergiler ve toptancıların ürünleri sergilenecek.

MEVSİM GÜN TERLİK VE SPOR AYAKKABI GAPSHOES FUARI'NDA YERİNİ ALACAK

Günlük 10 bin çift terlik ve 2 bin 500 çift spor ayakkabı üretimi ile sadece Gaziantep ve Türkiye değil, dünyaya hitap eden Mevsim Gün Terlik ve Spor Ayakkabı Firması da 6-9 Aralık tarihleri arasında OFM'de gerçekleştirilecek GAPSHOES Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Fuarı'nda yerini alacak.

YENİ ÜRÜNLER SERGİLENECEK

Dünyanın birçok ülkesine ihracat yaparak hem kent hem de ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayan Mevsim Gün Terlik ve Spor Ayakkabı Firması, GAPSHOES Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Fuarı'nda açacağı stant ile birbirinden çeşitli ve kaliteli ürünlerini müşterilerine sunacak.

FUARLAR, FİRMALARIN DÜNYAYA AÇILAN KAPISIDIR

Fuarların firmaların dünyaya açılan kapısı olduğunu belirten Mevsim Gün Terlik ve Spor Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gün, 'Fuarlar firmaların buluşma noktasıdır. Fuardan beklentimize çok yüksek. Hem yurt içinde hem de yurt dışıyla güçlü ve sağlam ilişkiler kurmak istiyoruz. Fuarlar, firmaların dünyaya açılan kapısıdır. Çünkü zorlu bir dönemden geçtiğimiz şu günlerde bu fuar bizim için büyük bir fırsat sunuyor ve bu sunulan fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeliyiz' dedi.

BİRBİRİNDEN ÇEŞİTLİ VE KALİTELİ ÜRÜNLER İLE MÜŞTERE HİTAP EDECEĞİZ

GAPHOES Fuarına katılacak tüm müşterileri Gün Mevsim Terlik ve Spor Ayakkabı Standına davet eden Gün, 'Firma olarak fuarda yerimizi aldık. Birbirinden çeşitli ve kaliteli ürünlerimiz ile müşterimize hitap edeceğiz. Müşterilerimiz aradığı ve istediği her ürünü bizde bulabilirler. Fuara gelen tüm müşterileri standımıza çay ve kahve içmeye bekliyoruz' dedi.

GÜNLÜK 10 BİN ÇİFT TERLİK VE 2 BİN 500 ÇİFT SPOR AYAKKABI ÜRETİYORUZ

Gün Mevsim Terlik ve Spor Ayakkabı olarak günlük 10 bin çift terlik ve 2 bin 500 çift spor ayakkabı üretimi gerçekleştirdiklerini belirten Gün, 'Günlük 10 bin çift terlik ve 2 bin 500 çift spor ayakkabı üretimimiz bulunuyor, ancak yoğun sipariş olduğunda 10 bin çift olan terlik üretimimizi 20 bine, 2 bin 500 olan spor ayakkabı üretimimizi ise 5 bin çiftte çıkartabiliyoruz. Bu üretim ile ayakkabı sektörünün öncüleri arasında yerimizi aldık. Güler yüzlü hizmetten ve kaliteden asla ve asla taviz vermeden müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Kendimize bir hedef belirledik ve bu hedefe ulaşmak için ise gece-gündüz demeden çalışıyoruz' ifadelerini kullandı.

İHRAÇ EDİLEN AYAKKABI VE TERLİKLERİN BEŞTE BİRİ GAZİANTEP ÜRETİLİYOR

Gaziantep'in ayakkabı ve terlik üretiminde söz sahibi konumunda olduğunu belirten Gün, 'Sanayi, ihracat ve birçok sektörde öncü olan Gaziantep, ayakkabı ve terlik üretiminde de ülkede söz sahibi konumunda yükseliyor. Şu anda yurt dışına ihraç edilen ayakkabı ve terliklerin beşte birini Gaziantep üretiyor. Bu gerçekten büyük bir başarı. Kentimizi ayakkabı ve terlik üretiminde dünyanın merkezi haline getirmek istiyoruz. Firma olarak bu konuda elimizden gelen tüm çaba, gayret ve çalışmayı yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz' dedi.

BAHRİ UÇAR