Bugün de Şehitkamil Belediyesi Başkan Yardımcısı Hayırsever Murat Özgüler tarafından, Şehitkamil İlçesi İbrahimli Mahallesine inşa edilecek 6 derslikli Anaokulu yapımı için protokol imza töreni düzenlendi.

Törene Vali Davut Gül, Vali Yardımcısı YİKOB Başkanı Muhammet Önder, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Metin Kılıçparlar ve Hayırsever Murat Özgüler katıldı.

Protokol imza töreninde konuşan Vali Davut Gül, şunları aktardı: 'Hem Murat Başkanımıza hem Elif Hanım'a teşekkür ediyoruz. '100.Yılda 100 Hayırsever' içerisinde bulundular. Değerli kardeşimize de Allah'tan rahmet diliyoruz. Hayırlı olsun.'

Vali Yardımcısı YİKOB Başkanı Muhammet Önder ile İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Metin Kılıçparlar da katkılarından dolayı Hayırsever Murat Özgüler'e teşekkürlerini ileterek, imzalanan protokolün ilimize hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Hayırsever Murat Özgüler ise, 'Aile olarak böyle bir hayrı yapmak her zaman gönlümüzde vardı. Yaklaşık 14 yıldan beri Milli Eğitim adına bize ne gelse her türlü şeyi teknik olarak çözmek adına kendi içimizde emek verdik. Tabi kıymetli evladımız adına yapılan bu şekildeki bir okul bizi hem hüzne mutluluğa sevk ediyor. Evladımızın adının bu şekilde ömür boyu yaşıyor olması bizi çok daha mutlu edecek. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Dedi

Konuşmalarından 6 derslikli anaokulunun yapımı için imzalar atılarak Hayırsever Murat Özgüler'e, Vali Davut Gül tarafından teşekkür belgesi verildi.