Türkiye'nin birçok yerinden firmaların bir araya geldiği ve gelenekselleşen Türkiye Enerji Zirvesi tam gaz devam ediyor. Türkiye enerji piyasasının en büyük aile buluşması olarak kabul edilen Türkiye Enerji zirvesi, elektrik, doğal gaz, akaryakıt ve LPG piyasalarını tek çatı altında toplayan ilk ve tek organizasyon olarak biliniyor.

2 (1)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının bünyesinde, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) destekleriyle düzenlenen zirvede, üç gün boyunca Türkiye ve küresel enerji sektöründeki son gelişme ve trendler ele alınması hedefleniyor.

Elektrik ve doğalgaz sektörleri olmak üzere, yenilenebilir enerji ve nükleer enerji alanlarına ilişkin önemli konular gündeme getirileceği zirvede, Türkiye'nin enerji ihtiyacına dönük çözümlerin yanı sıra değişen şartlara göre enerji ihtiyacının nasıl giderileceğine dair yöntemlerin neler olacağı da ele alınacak.

3 (1)

Bu kapsamda 11. Türkiye Enerji Zirvesi'nde yerini alan Kadoil, birçok paydaşı ile bir araya gelerek sektörel anlamda yapılacak yenilikleri ve bunun yanı sıra enerji sektörünü daha ileri taşımanın yollarını görüştü.

6

NERGİZ KADOOĞLU ÇİFÇİ BAKAN DÖNMEZ İLE GÖRÜŞTÜ

Görüşmelere devam eden Kadoil yönetim Kurulu Başkan Vekili Nergiz Kadooğl Çiftçi, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve sektör temsilcileri ile bir araya geldi. Görüşmede enerji sekötürünün daha ileri gidebilmesi adına çözüm yolları hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.

1 (1)