Anma Haberleri

Anma haberleri ve güncel Anma gelişmeleri, Anma ile ilgili tüm video, Anma fotoğrafları ve Anma haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


GÜNCEL

Sağlıkta Şiddete Karşı Mücadele Günü kapsamında birçok ilde basın açıklamaları düzenledi. Dr. Ersin Arslan için ilk anma mezarı başında yapıldı.

GÜNCEL

Gaziantep'te 17 Nisan 2012'de görevi başındayken hasta yakını tarafından bıçaklanarak öldürülen doktor Ersin Arslan, meslektaşları tarafından anıldı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Şubat'ın 26. yıl dönümü dolayısıyla bir açıklama yaptı.

GÜNCEL

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Necmettin Erbakan Düşünce Topluluğu, Fatih Yetiştiren Anneler Topluluğu ve Bir Dünya Gençlik Topluluğu, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın...

GÜNCEL

Gaziantep’teki bir grup lokanta işletmecisi, Kahramanmaraş merkezli depremin yıldönümünde anısına, halka ücretsiz çorba servisi yaptı.

GÜNCEL

6 Şubat 2022’de Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve asrın felaketi olarak adlandırılan depremin yıl dönümünde, depremde hayatını kaybedenleri anmak için...

Gündem

6 Şubat 2023’te meydana gelen depremlerin yıl dönümünde, en çok can kaybının yaşandığı Ebrar Sitesi’nin bulunduğu alanda anma töreni düzenlendi.

SPOR

Geçirdiği kalp krizi sonrası 25 Kasım 2020'de hayatını kaybeden Arjantinli efsane futbolcu Diego Armando Maradona, vefatının üçüncü yılında anılıyor.

EĞİTİM

terör örgütü PKK mensuplarının araca açtığı ateşle şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın Batman'da 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde anıldı.

KÜLTÜR - SANAT

Türk edebiyatının önemli isimlerinden şair, yazar ve mütefekkir Sezai Karakoç, ölümün 2'inci yılında anılıyor.

GÜNCEL

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 85. yılında Gaziantep’te düzenlenen törenlerle anıldı.