Avrupa Birliği Haberleri

Avrupa Birliği haberleri ve güncel Avrupa Birliği gelişmeleri, Avrupa Birliği ile ilgili tüm video, Avrupa Birliği fotoğrafları ve Avrupa Birliği haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


DÜNYA

Gürcistan Başbakanı İrakli Kobakhidze, ülkesinin Avrupa Birliği (AB) üyesi olmasının kendileri için öncelikli olduğunu açıkladı.

DÜNYA

Avrupa Birliği (AB) çalışanları Belçika’nın başkenti Brüksel'de İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını ve AB'nin bu konudaki etkisizliğini protesto etti.

DÜNYA

Avrupa Birliği, Facebook ve Instagram'ın sahibi Meta hakkında soruşturma başlattı.

DÜNYA

Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, önemli açıklamada bulundu.

EKONOMİ

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu’nun Uyum ve Reformlardan Sorumlu Üyesi Elisa Ferreira, "Salgın atlatıldı, etrafımızda devam eden savaşlar var ve Türkiye’de...

DÜNYA

İran Dışişleri Bakanı Emir Abdullahiyan, Avrupa Birliği'nin (AB) İran'a yaptırım uygulama kararına tepki gösterdi.

EKONOMİ

IPARD III, Avrupa Birliği ve Türkiye'nin ortak fonundan finanse edilen program kapsamında 81 ilde toplamda 786 milyon Avro hibe desteği...

DÜNYA

Avrupa Birliği (AB) Rusya'nın başkenti Moskova'da konser salonuna düzenlenen terör saldırısına tepki gösterdi.

DÜNYA

Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel, Bosna Hersek ile katılım müzakerelerine başlama kararı alındığını duyurdu.

DÜNYA

Avrupa Birliği (AB) kurumları, Avrupa hava trafik yönetim sisteminin verimliliğini artırmaya yönelik Tek Avrupa Hava Sahası girişiminde anlaştı.

DÜNYA

Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, yarın Belçika’nın başkenti Brüksel’de İsrail-Filistin gündemiyle olağanüstü toplanacak.

DÜNYA

Bulgaristan, Avrupa Birliği (AB) ile hareket ederek, Rusya plakalı araçların ülkeye girişini ve transit geçişini yasaklayan ülkeler arasına katıldı.