Boşanma Haberleri

boşanma haberleri ve güncel boşanma gelişmeleri, boşanma ile ilgili tüm video, boşanma fotoğrafları ve boşanma haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


ASAYİŞ

Gaziantep'te boşanma davası sonrası taraflar ve avukatlar arasındaki kavgayı ayırmak isteyen polis memuru hafif şekilde yaralandı.

ASAYİŞ

Ankara’da boşanma aşamasındaki eşi tarafından 15 Nisan'da bıçaklanarak öldürülen kadının, kocası tarafından tuzağa düşürüldüğü ortaya çıktı.

GÜNCEL

HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, 'Aile Mektepleri" önerisinde bulundu.

ASAYİŞ

Muğla'nın Ortaca ilçesinde 4 çocuk annesi kadın, boşanma aşamasındaki eşi tarafından silahla vurularak öldürüldü. Eşine kurşun yağdıran şahıs gözaltın alındı.

GÜNCEL

Türkiye'de evlenme ve boşanma istatistikleri 2023 yılına ait verilerle güncellendi. Peki, Gaziantep’te 2023 yılında kaç kişi evlendi, kaç kişi boşandı?

ASAYİŞ

Boşanma aşamasındaki bir şahıs, son kez görüşmeye çağırdığı eşini silahla vurarak öldürdükten sonra aynı silahla kendini vurarak ağır yaralandı.

ASAYİŞ

İzmir’in Seferihisar ilçesinde, boşanmak isteyen ve iddialara göre barışma teklifini kabul etmediği kocası tarafından dava öncesi adliyede bıçaklanan kadın, hastanedeki...

GÜNCEL

Türkiye’deki yüksek enflasyon evlilikleri de etkiledi. Boşanma davaları artarken, sebep olarak ekonomik durum gösterildi.