Doktor Haberleri

doktor haberleri ve güncel doktor gelişmeleri, doktor ile ilgili tüm video, doktor fotoğrafları ve doktor haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


ASAYİŞ

Birecik-Gaziantep kara yolunun 5'inci kilometresinde sürücüleri henüz öğrenilemeyen 01 FKB 30 plakalı otomobil ve 18 EC 814 plakalı hafif ticari...

SAĞLIK

Prof. Dr. Mustafa Çetin, kalp sağlığı için düzenli doktor kontrollerinin ihmal edilmemesi gerektiğini söyledi.

SAĞLIK

Farklı doktorlara gitmenize, bir sürü tetkik, tahlil yaptırmanıza rağmen hastalığınıza dair herhangi bir sonuç alamıyorsanız, sebebi psikolojik olabilir.

ASAYİŞ

Geçtiğimiz günlerde Adana’da adliyede sahte avukatlık yaparken yakalanan ve tutuklanan kadının ardından bu kez sahte doktor yakalandı.

SAĞLIK

Doktorlar, ilk defa bir hastaya genetiği değiştirilmiş domuz böbreği nakletti.

SAĞLIK

Türkiye, kişi başına düşen doktor sayısı açısından Avrupa'da son sırada yer alırken Gaziantep’te ise 1000 kişiye 1 hekim düşüyor.

ASAYİŞ

Samsun'da eşinin ölümünden sorumlu tuttuğu doktoru silah zoruyla kaçıran şahıs, yargılandığı mahkemece toplam 16 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

YAŞAM

Samsun'da bir doktor, kendisine havlayan golden cinsi köpekten korkup düşerek ayağını kırdı. Doktorun şikayeti üzerine mahkeme, köpeğin sahibini 700 bin...

GÜNCEL

Gaziantep’teki sağlık çalışanları ve doktorlar, Filistin’deki durumu protesto etmek ve destek göstermek amacıyla Sessiz Yürüyüşler düzenlemeye devam ediyor.

SAĞLIK

6 Şubat depreminin yıldönümünde, Cengiz Gökçek Kadın Doğum Hastanesi’nde acil servise gelen hasta yakınları, doktor ve çalışanlara saldırıda bulundu.

SAĞLIK

Amerikalı doktor ve yazar Alan Shoemaker, Covid aşısı olanlarda kalp hasarı geliştiğini iddia etti

ASAYİŞ

Evden çıkmadığı ve kendisine küfür ettiğini ileri sürdüğü kiracısını baltayla saldırarak yaralayan doktor güvenlik kamerasına yansıdı.