Dursun Özbek Haberleri

Dursun Özbek haberleri ve güncel Dursun Özbek gelişmeleri, Dursun Özbek ile ilgili tüm video, Dursun Özbek fotoğrafları ve Dursun Özbek haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


SPOR

Galatasaray'da 25 Mayıs'ta yapılacak Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda Dursun Özbek kırmızı, Süheyl Batum sarı renkli pusula ile yarışacak.

SPOR

1905 GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu, Galatasaray'da yapılacak olan başkanlık seçiminde Dursun Özbek'in yönetim kurulu listesinde yer aldığı için istifa ettiğini...

GÜNCEL

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 25 Mayıs’ta yapılacak başkanlık seçimi için listesini divan kuruluna teslim etti.

SPOR

Trendyol Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor, sosyal medya hesabından Galatasaray Başkanı Dursun Özbek için sert bir açıklamada bulundu.

SPOR

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 25 Mayıs'ta yapılacak başkanlık seçiminde yeniden aday olup olmayacağına ilişkin açıklamada bulundu.

SPOR

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüşmesinin Kulüpler Birliği tarafından yapılan kamuoyu bildirisi sebebiyle olumsuz sonuçlandığını...

SPOR

Trendyol Süper Lig'de bitime 7 hafta kala lider olan Galatasaray, iç transferlerde 5 futbolcusuyla yeni sözleşme imzaladı.

SPOR

Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek hakkında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

Gündem

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

SPOR

Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in Fenerbahçe'ye yönelik açıklamalarına sert tepki gösterdi.